Izvor: Informer.rs
26.05.2023 u 08:39
0

TOTENHEM JE JEDINI KLUB SA KOJIM NISAM POVEZAN! Murinjo o Pevcima i predsedniku LEVIJU

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo izjavio je danas da je predsednik Totenhema Danijel Levi glavni krivac zato što nije osvojio nijedan trofej sa londonskim klubom, prenose britanski mediji.

Radio je Žoze Murinjo u mnogo različitih okruženja, ali gde god se Posebni pojavio odmah je mamio ljubav navijača. Ume Portugalac da „kupi“ pristalica, da im uđe pod kožu i to je uspevao svuda sem u Totenhemu zbog čega je u jednom intervjuu priznao da jedino za Pevce nije vezan.

– Totenhem je jedini klub koji sam vodio, a da nisam ostao vezan za njega – rekao je Murinjo.

Murinjo je prozvao Levija zbog otkaza koji mu je uručio neposredno pred finale Liga kupa Engleske pre dve sezone.

– Ne znam zašto je to tako. Možda je razlog taj što smo zbog koronavirusa uglavnom igrali na praznom stadionu. Ili to što mi predsednik Danijel Levi nije dozvolio da vodim tim u finalu i da osvojim trofej – istakao je Portugalac, koji je u karijeri još trenirao Leiriju, Porto, Inter, Real, Čelsi i Mančester junajted.

Žoze Murinjo ima šansu da sa Romom dođe do titule u Ligi Evrope i velikana iz Rima vrati u Ligu šampiona. U finalu će Vučici rival biti Sevilja.

BORJAN I MILOJEVIĆ zajednički podigli trofej Kupa Srbije!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter