Izvor: Arenasport.com
20.03.2023 u 09:12
0

Trener Barselone Ćavi oprezan: Ništa nije gotovo, ne osećamo se kao šampioni

Ćavi Ernandez je kao igrač osvojio sa Barselonom sve što je moglo da se osvoji. Prošle godine je preuzeo tim, a sada u prvoj celoj sezoni na pragu krune u Španiji.

Barselona je ostvarila het-trik nad Real Madridom u 2023. godini, trijumf u 186. „El klasiku“, što je bila ujedno i 100. pobeda nad madridskim rivalom u svim takmičenjima, doneo je mir na „Kamp Nou“ i sve izvesniju povratak titule.

Ništa nije gotovo. Ne osećamo se kao šampioni. Napravili smo samo korak napred i veoma sam srećan zbog igrača. Imamo izvanrednu atmosferu. Ono što oni rade se malo vrednuje. Imaju izvanredne rezultate i veoma sam ponosan na to kako igraju, kako se bore za svaku loptu, to morate da cenite„, rekao je trener Barselone.

Komentarisao je poništen gol Asensija.

„Ofsajd je jasan. Anćelotijeve reči me iznenađuju. Mislim da smo bili bolji i rezultat je pošten. Bilo je nepravedno kad smo gubili. Kesijev gol je doneo pravdu. Bez VAR-a je mnogo teže, zato mi se sviđa. Pravedniji je“.

Ključni čovek bio je ponovo osporavani Serđi Roberto, koji je izjednačio u poslednjem minutu prvog dela.

„Ne znam više šta da kažem više o njemu, da je u drugom timu bio bi jedan od najcenjenijih, a ovde ga kritikuju. To je nesreća ovog kluba. Uvek je bio primer. Veoma sam srećan zbog njega“, istakao je Ćavi na čije je insistiranje spreman novi ugovor za Roberta.

Frenk Kesi srušio Real u nadoknadi, Barselona na „plus 12“, smeši im se titula
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter