Izvor: Arenasport.rs
23.02.2023 u 16:47
0

Trener Šerifa veruje u preokret: Imaćemo svoje šanse koje moramo da iskoristimo

U prvoj utakmici u Tiraspolju kao pobednik je izašao srpski tim 1:0 (0:0) pogotkom Rikarda Gomeša

Fudbaleri Partizana i Šerifa sastaju se večeras od 18.45 na stadionu u Humskoj u okviru revanš meča šesnaestine finala Lige konferencija.

Međutim, trener Šerifa, Roberto Bordin, je uprkos zaostatku od jednog gola uveren da njegova ekipa može da preokrene situaciju u svoju korist i plasira se u osminu finala:

„Očekuje nas veoma teška utakmica. Imaćemo svoje šanse koje moramo da iskoristimo. Naš tim je vrlo dobro pripremljen i zaista se nadamo pobedi u ovom duelu. Spremni smo apsolutno, što znači da možemo da očekujemo rezultat koji će nam omogućiti da ostvarimo svoje ciljeve“, rekao je Bordin, a zatim istakao da se raduje pravoj fudbalskoj atmosferi u Beogradu:

„U prvom meču smo igrali bez publike, koja nije imala priliku da podrži ni nas ni Partizan. Kada ima gledalaca na tribinama, to je veliki podsticaj za igrače i to može da utiče na rezultat“, zaključio je Bordin.

Podsetimo, trener Partizana, Gordan Petrić, na raspolaganju neće imati suspendovanog Igora Vujačića, kao ni Patrika Andradea koji je povređen.

Najava utakmica Liga Evrope: U centru pažnje biće sudar giganata na Old Trafordu
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter