Izvor: BSC HAPPY
24.03.2023 u 17:57
1

UEFA izbacuje Belorusiju iz evropskih takmičenja! DOŠLI U NOVI SAD DA ODIGRAJU UTAKMICU, A ONDA ČEKAJU PRESUDU!

UEFA uskoro izbacuje Belorusiju iz svih takmičenja, glas najnovija vest koja je preplavila svetske medije.

Naime, na sednici Izvršnog odbora UEFA (4. aprila) raspravljaće o mogućem isključenju Belorusije iz takmičenja pod njenim okriljem, kao i iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. koje su već počelo.

– UEFA ima nameru već duže vreme je da se razgovara o situaciji u Belorusiji i to će se dogoditi na sledećem Izvršnom odboru – rekao je predsednik UEFA, Aleksandar Čeferin.

Stotinak zastupnika u Evropskom parlamentu iz svih političkih stranaka zatražilo je sredinom marta od UEFA da isključi Belorusiju iz međunarodnih takmičenja zbog bliskih veza sa Rusijom.

– UEFA prati zabrinjavajuće procese o kojima govorite u svom pismu – rekao je tada Čeferin.

ZA NJEGA NIJE BILO MESTA U ZVEZDI! Kakvu priču ima JUNAK ITALIJE! Debitovao golom PROTIV ENGLEZA, a nudili ga i srpskom šampionu! (VIDEO)

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UEFA izbacuje Belorusiju iz evropskih takmičenja! DOŠLI U NOVI SAD DA ODIGRAJU UTAKMICU, A ONDA ČEKAJU PRESUDU!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter