Izvor: BSC HAPPY
14.03.2023 u 15:49
0

UEFA Liga šampiona: Inter brani minimalac na „Dragau“, Sitiju treba pobeda za prolaz u četvrtfinale (raspored utakmica)

Atmosfera u Portugalu će biti vruća, svesni su toga u Interu, ali trener Intera Simone Inzagi, ne razmišlja o branjenju.

Fudbaleri Intera imaju gol prednosti iz prvog meča protiv Porta u osmini finala Lige šampiona i večeras će na stadionu „Dragao“ (21, TV Arena 2 Premium) pokušati da sačuvaju taj kapital, dok se u duelu Mančester sitija i Lajpciga (TV Arena 1 Premium) „igra od nule“, jer je rezultat u prvom meču bio 1:1.

Atmosfera u Portugalu će biti vruća, svesni su toga u Interu, ali trener Intera Simone Inzagi, ne razmišlja o branjenju.

Nećemo se braniti. Igramo kao da nemamo prednost, jer samo tako možemo da obezbedimo prolazak dalje. Porto je kvaliteta tim, pokazuje to u domaćem prvenstvu, a  videli smo to i pre tri nedelje na našem stadionu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, znamo šta ne smemo da radimo, a znamo i kako da ih napadnemo“, poručio je Inzagi, za koga italijanski mediji kažu da će dobiti otkaz ukoliko ispadne večeras.

Srpski reprezentatiuvac Marko Grujić trebalo bi da bude u startnoj postavi Portoa, ali u timu Serža Konseisao neće biti isključenog Otavija, zatim Žoao Marija, Žoao Marsela i Maikseda. U taboru Intera nema Gosensa, Škrinjar i Korea su roviti.

Ništa manje neizvesnije ne bi trebalo da bude u Mančesteru, gde nijedna tim neće smeti da se zaleti, ali niti da kalkuliše, jer svaki gol drastično menja tok meča.

„Lajpcig nije atraktivan, ali je jako nezgodna tim. Ne smemo da se opuštamo, već moramo biti fokusirani svih 90 minuta. U redu, možda i tih dodatnih 30 u slučaju produžetaka, ali daćemo sve od sebe da pitanje pobednika rešimo u regularnom delu meča. Igramo pred našim navijačima i apsolutno želimo da se nađemo u četvrtfinalu Lige šampiona“, rekao je trener Sitija Pep Gvardiola.

Sitiju će nedostajati samo Mendi, dok su gosti prilično oslabljeni jer zbog povreda neće moći da igraju najbolji strelac Kristofer Nkunku, zatim Šlager, Dialo i golman Gulaši.

Liga šampiona, revanši osmine finala

Utorak

(2:0) Benfika – Klub Briž 5:1 (2:0)
/Silva 38, Ramoš 45+2, 57, Žoao Mario 69, Neres 77 – Mejer 87/

(0:1) Čelsi – Borusija Dortmund 2:0 (1:0)
/Sterling 44, Haverc 53p/

Sreda

(1:0) Bajern Minhen – PSŽ 2:0 (0:0)
/Šupo-Moting 61, Gnabri 89/

(0:1) Totenhem – Milan 0:0

14. mart

(0:1) Porto – Inter 21.00 (TV Arena 2 Premium)
(1:1) Mančester siti – Lajpcig 21.00 (TV Arena 1 Premium)

15. mart

(2:0) Napoli – Ajntraht 21.00 (TV Arena 2 Premium)
(5:2) Real Madrid – Liverpul 21.00 (TV Arena 1 Premium)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter