Izvor: Informer.rs
16.05.2023 u 17:32
0

UHAPŠEN REPREZENTATIVAC zbog primanja mita, priveden u petak!

Reprezentativac Južne Koreje, Son Jun-Hou, uhapšen je u Kini zbog sumnji da je primio novac, pretpostavlja se da utiče na ishod utakmice.

Još uvek nisu poznati svi detalji o ovom slučaju, osim da je Jun-Hou lišen priveden u petak na zahtev javnog tužioca provincije Liaoning, odakle je klub za koji igra Šandong Taišan.

Ceo slučaj je potvrdio i ministar spoljnih poslova Kine, a prenosi Rojters. Korejac je uhapšen u provinciji na severositoku zemlje zbog „slučaja mita“, rečeno je medijima iz diplomatskog predstavnišva Juže Koreje u Kini.

Son Jun-Hou je dosad odigrao 20 utakmica za nacionalni tim Južne Koreje, a pre Šandonga nastupao je za najbolje klubove u svojoj zemlji Pohang Stilerse i Jeonbuk.

Nakon hapšenja oglasio se i portparol ministarstva spoljnih poslova Kine Vang Venbin.

– Kina je država u kojoj postoji vladavina prava i rešava važne slučajeve u skladu sa zakonom kako bi zaštitila sva legitimna prava i interese uključenih strana- poručio je Venbin na brifingu povodom ovog slučaja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter