Izvor: BSC HAPPY
06.03.2023 u 23:00
0

BRENTFORD – FULAM Raspoložen Brenford zadržao sva tri boda kući!

Aleksandar Mitrović i njegov Fulam večeras stavio tačku na 26. kolo Premijer lige. Rival - Brentford bolji u ovom duelu

Nesvakidašnja situacija obeležila je prvo poluvreme. U moru opasnih napada Brentforda na startu utakmice, na teren je sa tribina doletela baklja, koja je ispuštala crveni dim, što je u Premijer ligi veoma retko.

REZULTAT 3:2

KRAJ UTAKMICE

90+8′ – GOOOL! Fulam smanjuje na 3:2! Vincijus je strelac.

85.minut 85′ – GOOOL! Sve je gotovo, Brentford ima 3:1. Šade je odlično prošao po desnoj strani, ubacio loptu ka Jensenu koji je sve ispratio kako treba i poslao loptu u mrežu kroz noge Lenu.

83.minut – Napada Brenford ali bez većeg uspeha.

69.minut – Nije mnogo falilo da Ajvan Toni postigne gol sa pola terena. Osetio je momenat napadač Brentforda i gađao kada je video da je Leno istrčao, ali je ipak prebacio gol.

64.minut – Očajnički pokušaj Saše Lukića. Namestio se srpski fudbaler na šut i gađao iz teške pozicije, ali je prebacio gol.

50.minut – Penal za Brentford i vodstvo domaćina! Toni pogađa sa bele tačke i donosi prednost Brentfordu. Na kraju je proslavio gol u stilu Aleksandra Mitrovića, što je uradio i u prvom meču ove sezone između ova dva rivala.

49.minut – Kakav promašaj Pereire! Dočekao je centaršut i šutirao sa ivice peterca iz prve, ali je poslao loptu malo preko gola. Morao je mnogo bolje.

AP Photo/David Cliff

 

48.minut – Riko Henri preti u nastavku. Našao se u kaznenom prostoru i šutirao glavom, ali je to bio lak posao za Lena.

46.minut – Počelo je drugo poluvreme.

KRAJ POLUVREMENA

40.minut – GOOOL! Sada je 1:1. U kakvoj je formi Manor Solomon! Pereira je sjajno gađao iz slobnodnjaka, a lopta se od prečke odbila do Izraelca koji je poslao glavom u praznu mrežu.

Tanjug/AP Photo/David Cliff

 

36.minut – Toni pogađa prečku! Ipak je on dobio prednost u odnosu na Damsgarda kod slobodnog udarca i lepo je gađao u golmanov ugao, ali je bio malo manje precizan nego što je trebalo.

35.minut – Žuti karton za Lukića. Zaustavio je srpski reprezentativac Damsgarda u zoni šuta i potpuno zasluženo dobio javnu opomenu. Imaće Danac sada dobru priliku iz slobodnog udarca.

25.minut – Fulam se stabilizovao. Sada su gosti ti koji imaju inicijativu. Vilijan najviše pokušava da prodre po desnoj strani, ali je za sada uspeo samo da dobije žuti karton zbog simuliranja.

17.minut – Ponovo je malo falilo Mbeumu. Izveo je slobodan udarac sa 20 metara, prebacio živi zid, ali je pogodio stativu.

6.minut – GOOL, vodi Brenford! Pinok donosi prednost Brentfordu, sasvim zasluženo. Ređali su se opasni napadi „pčelica“, a Fulam nije imao konkretan odgovor. Na kraju je defanzivac došao do lopte i šutirao iz okreta. Lopta je pogodila Rima i prevarila Lena.

4.minut – Imamo promašaj sezone! Mbeumo je dočekao centaršut po zemlji i sa manje od pet metara šutirao. Leno je već bio savladan, ali je kamerunski fudbaler prebacio ceo gol.

2.minut – Brentford prvi preti preko Tonija. Engleski napadač je šutirao sa 20-ak metara, a klizav teren je malo otežao Lenu koji je ipak uspeo da zaustavi njegov pokušaj.

1.minut – Utakmica je počela.

Sastavi:

Brentford: Raja, Pinok, Mi, Henri, Hiki, Damsgard, Norgard, Jensen, Mbeumo, Visa, Toni

Fulam: Leno, Diop, Rim, Tete, Robinson, Lukić, Rid, Vilijan, Pereira, Solomon, Mitrović

Uoči meča

Teško da ova dva kluba mogu da zasene veliki preokret Arsenala (od 0:2 do 3:2) i goleadu Liverpula u blamaži Junajteda (7:0), ali nema sumnje da ćemo večeras od 21 čas ipak gledati uzbudljiv meč.

Fulam Aleksandra Mitrovića trenutno je na sedmom mestu, s četiri boda više od devetoplasiranog Brentforda.

Klub iz Londona još itekako ima šanse da obezbedi plasman u Ligu šampiona ili Ligu Evrope naredne sezone, ali preduslov za to biće – nova pobeda, pa i večeras.

Ponašanje Bruna Fernandeša je bilo sramotno, Roj Kin i Geri Nevil ogorčeni na kapitena Junajteda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter