Izvor: BSC Happy
18.05.2023 u 22:36
0

SEVILJA – JUVENTUS: Vlahović pokazao klasu, ali Španci ekspresno izjednačili! Srbinu dovoljan samo minut

Vreme je da saznamo finaliste ovogodišnje Lige Evrope! Sevilja i Juventus kreću od „nule“, pošto je prvi okršaj u Torinu završen rezultatom 1:1, a sve detalje sa meča u Andaluziji pratite na našem sajtu.

SEVILJA – JUVENTUS 1:1 (2:2)

83.minut – Brani Ščešni udarac Susa ovoga puta! Šutirao je Španac sa velike udaljenosti iz slobodnog udarca, ali je Poljak odbio tu loptu u korner.

71.minut – GOL, GOL, GOL! Kakav pogodak Susa, istinska bomba španskog ofanzivnog veziste! Šutirao je nekadašnji igrač Milana sa oko 25 metara od gola Ščešnija i pogodio! Sada je 1:1.

65.minut – GOOOOOOOOOOOLLLL! DUŠAN VLAHOVIĆ! TEK NEŠTO VIŠE OD MINUTA BILO JE DOVOLJNO DA POKAŽE KOLIKI JE MAJSTOR! Rutinski je srpski napadač, u stilu vrhunskih golgetera, završio situaciju pred golom Sevilja i doveo svoj tim u vođstvo.

64.minut – Evo Dušana Vlahovića! Ulazi u igru srpski napadač umesto Moise Kina, a na terenu je i Federiko Kijeza, koji je zamenio Anhela Di Mariju.

57.minut – Prvi žuti karton na meču zaradio je Markos Akunja. Argentinski reprezentativac prekinuo je kontru gostiju iz Torina, te je zasluženo dobio prvu javnu opomenu na meču.

43.minut – GOL, ili ipak ne? Ponovo drama, ovoga puta pred golom domaćih fudbalera. Adrijen Rabijo uspeo je da postigne pogodak, ali je nakon konsultacija sa VAR sobom isti poništen.

34.minut – Vezani napadi Sevilje, Ščešni je na mukama u proteklim minutima! Ovoga puta je glavom pokušao Tores, ali je poljski čuvar mreže ponovo bio na pravom mestu u pravo vreme. Ostaje 0:0.

Tanjug/AP Photo/Jose Breton

 

24.minut – Konfuzija u Andaluziji, ostaje 0:0! Lukas Okampos precizno je gađao glavom nakon dobrog centaršuta sa desne strane, ali lopta nije uspela da pređe celim obimom gol liniju. Još uvek nemamo pogotke.

14.minut – Kakva prilika za Juventus! Sevilja je nešto bolje započela meč, pritiskala je goste u prvih deset minuta, ali je Gati imao najbolju priliku na utakmici. Ipak, Bonu je ostao na visini zadatka.

Sastavi:

Sevilja: Bonu, Navas, Bade, Gudelj, Akunja, Fernando, Rakitić, Tores, Gil, Okampos, En Nesiri;

Juventus: Ščešni, Danilo, Lokateli, Gati, Fađoli, Iling, Rabio, Bremer, Kvadrado, Di Marija, Kin.

Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Nikola Milenković nije igrao prvu utakmicu zbog parnih kartona, a sada se vratio u startnu postavu.

Tanjug/AP Photo/Jose Breton

 

Stara dama može biti znatno srećnija što sa takvim rezultatom čeka revanš, pošto je poraz pred svojim navijačima izbegla golom Federika Gatija u sedmom minutu nadoknade.

Andalužani su prethodno poveli preko Jusefa en Nesirija u 26. minutu i većim delom utakmice bili znatno bolji, ali će, ipak, morati da jure pobedu na svom stadionu.

iće to prilika i za novi duel srpskih reprezentativaca – očekuje se da za Sevilju starter ponovo bude Nemanja Gudelj, a za Juventus Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Sevilja je rekorder takmičenja sa šest trofeja. Poslednji je osvojila 2020. Juve je u tri navrata dolazio do pehara, ali nijednom otkako takmičenje nosi naziv Liga Evrope. Italijanski su prethodni put bili najbolji 1993. u UEFA kupu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter