Izvor: HAPPY BSC
17.03.2023 u 17:59
0

PARTIZAN – RADNIK Gosti dali DVA GOLA, crno-beli PROMAŠILI PENAL!

Radnik iz Surdulice iznendio u Humskoj i pokupio sva tri boda u Humskoj!

REZULTAT 1:2

KRAJ UTAKMICE

82.minut – GOOOOOOL! Rikardo je pogodio! Smanjuje Partizan rezultat, iskorsito je prostor u srcu šesnaesterca i matirao Ranđelovića.

77.minut – Nova šansa i nova odbrana Ranđelovića. Rezervista Pavlović je bio u odličnoj prilici, ali je i ovog puta golman gostiju sačuvao 2:0.

63.minut – BRANI RANĐELOVIĆ! Natho je promašio penal prvi put u dresu Crvene zvezde. Neverovatno, skinuo je udarac Ranđelović.

58.minut – Mnogo prekida, mnogo oštre igre u predhonih deset minuta. Filipović je dobio javnu opomenu zbog surovog starta nad kapitenom Stojanovićem. Prilika nema, a neće ih ni biti ako ovako nastavi Partizan.

50.minut – Baždar je dobio žuti karton zbog uklizavanja Ranđeloviću. Morala je da se ukaže pomoć čuvaru mreže Surduličana, koji je ipak nastavio duel.

46.minut – Počelo je drugo poluvreme. Jedna promena u Partizanu, Baždar je ušao, Belić je izašao.

KRAJ POLUVREMENA

45.minut –  Radnik vodi 2:0 – Jokić je strelac. Ušao je dva minuta pre pogotka umesto povređenog Stevanovića, a onda je posle kornera glavom matirao Popovića koji je morao bolje.

35.minut – Kraći prekid zbog povrede Stevanovića. Iako je sa leđa startovao momak u plavom dresu nad Dijabateom, sam sebe je povredio u toj situaciji, pa je morala da mu se ukaže pomoć.

29.minut – Urošević je imao veliku šansu. Opet je korner bio problem za Radnik, a ovoga puta levi bek je glavom sa pet metara prebacio gol.

27.minut – Partizan igra veoma dobro, sve vreme je lopta na polovini Radnika, ali gola nema. Tri puta je stativa sačuvala goste, Rikardo je gotovo svaki put kada primi loptu u ofsajdu, što može da bude problem.

22.minut – Ponovo stativa, sada pogađa Rikardo Gomeš..

17.minut – U dva minuta igrači Partizana pogađaju dve stative. Prvo Menih, a onda i Filipović. Imao je Radnik sreće u Humskoj, dva strašna udarca nisu ušla u gol što je i te kako važno. Sjajna utakmica u petak popodne.

13.minut – Andreja Radulović postiže sjajan pogodak!

10.minut – Ofsajd. Rikardo je postigao gol, nakon što je Ranđelović odbranio šut Natha, međutim sudija je signalizirao nedozvoljenu poziciju.

7.minut – Au, šta Radulović nije pretvorio u gol… Ranđelović je posle kornera sjajno uposlio Danoskog koji se snašao između dva igrača Partizana, a onda spojio sa golom Radulovića koji je dugo čekao, pa je u situaciji jedan na jedan Popović izašao kao pobednik.

4.minut – U ovakvoj atmosferi zaista je teško i očekivati nešto više od „borbe“. Surdulica se dobro drži, dobro pomeraju linije i ne dozvoljavaju da se crno-beli šetaju ispred njihovih 16 metara.

1.minut – Utakmica je počela, tribine su uglavnom prazne.

Sastavi

Partizan: Popović – Filipović, Vujačić, Marković, Urošević – Kolorado, Belić – Natho, Dijabate, Menih – Rikardo.

Radnik: Ranđelović – Lazić, Stevanović, Abubakar, Stojanović – Bondarenko, Rustemović – Danoski, Duronjić, Radulović – Makarić.

Najava meča

Da li ste znali da su crno-beli poslednji put pobedili na svom terenu u Superligi Srbije još 13. novembra prošle godine? Tada je u Humskoj pao Novi Pazar golom Nemanje Jovića u drugom poluvremenu, a od tada, iako se nije igralo čak skoro dva i po meseca zbog Mundijala i zimske pauze, Partizan ne zna za pobedu na svom terenu, a srećom se posle dva meča suspenzije vraća ubojiti Rikardo.

Prvo ih je Mladost GAT deklasirao sa 4:0, da bi u poslednja dva puta bodove sa Topčiderskog brda odneli Radnički iz Kragujevca i Kolubara. Dakle, pred ekipom Igora Duljaja je težak zadatak, naročito što im možda dolazi i najteži mogući protivnik, a to je davljenik Radnik iz Surdulice koji se hvata za svaku slamku spasa za opstanak u Superligi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter