Izvor: BSC HAPPY
15.03.2023 u 16:50
1

KUP SRBIJE: Crveno-beli u ČETVRTFINALU Kupa Srbije!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali Radnički iz Sremske Mitrovice u okviru osmine finala Kupa Srbije.

Radnički se pred duel sa šampionom Srbije nalazi u sličnoj situaciji kao i minule jeseni kada su „crno-beli“ dolazili u Mitrovicu. Tada nisu bili u dobroj formi, ali su bljenuli u samoj završnici kada su stigli do izjendačenja u nadoknadi, a zatim su na penal ruletu imali junaka u golmanu Mihailu Dragićeviću. Taj trijumf podigao je ekipu koja je zeređala sa pobedama.

Postave

Radnički SM: Ostojić – Ilić, Spasojević, Ignjatović, Protić – Ivić, Gajić – Petrović, Ilić, Čarapić – Đorđević.

Crvena zvezda: Borjan – Vigo, Eraković, Leković, Rodić – Kanga, Mijailović, Katai, Ivanić, Bukari – Rakonjac.

(KRAJ) Radnički SM – Crvena zvezda 1:3 (1:1)

81. minut – Nižu se šanse pred golom Radničkog iz Sremske Mitrovice, novu nije iskoristio rezervista Stefan Mitrović. Njegov udarac završio je pored stative.

78. minut – Velika šansa za Zvezdu. Azarov je vratio loptu do Mitrovića, koji je sjajno šutirao, ali je lopta prošla malo pored stative. Mnogo sreće za domaću ekipu u ovoj situaciji

77. minut – Menja Miloš Milojević golmane, umesto Borjana među stativama će do kraja meča biti Nikola Vasiljević!

73. minut – Izuzetan pokušaj Jovana Mijatovića iz slobodnog udarca, ali je izvrsno reagovao Miloš Ostojić i sprečio još jedan gol crveno-belih – 1:3!

70. minut – Značajno je opao ritam utakmice nakon trećeg gola Crvene zvezde, čini se da su obe ekipe svesne da je pitanje pobednika rešeno…

66.minut –  Malo je falilo da bude 1:4. Kanga je probao, vetar je nosio loptu, ali je golman Ostojić imao sreće.

64.minut – Zvezda uvećava razliku – sada ima 3:1!

59.minut – Mogla je Zvezda do trećeg gola, Osman Bukari je izbio sam pred Ostojića i šutirao pored gola. Mogao je da asistira Kangi koji je bio u daleko boljoj situaciji i imao praznu mrežu.

56.minut – Totalna ofanziva isplatila se Crvenoj zvezdi u 56. minutu. Dugu akciju je Bukari završio sjajnim centaršutem na visinu peterca odakle je Marko Rakonjac glavom poslao loptu u mrežu.

50.minut – Veliki pritisak Zvezde. Prvo je Katai bio u solo prodoru, ali je njegov šut izblokiran, da bi u nastavku akcije Kangva slabo udario loptu.

46.minut – Nastavljen je meč osmine finala Kupa Srbije. Trener Crvene zvezde napravio je dve izmene, Azarov i Kangva su na terenu umesto Rodića i Mijailovića.

KRAJ POLUVREMENA

Kraj prvog dela, Zvezda je napadala od početka meča, Radnički je poveo iz prve šanse i penala, ali je Ivanić izjednačio.

https://twitter.com/nasaczv/status/1636016935941951488

43.minut – Samo pet minuta radovali su se navijači Mitrovčana, ali je Mirko Ivanić izjednačio rezultat. Ofanzivac Crvene zvezde uputio je šut-centaršut ka Aleksandru Kataiju koji je samo zbunio golmana Ostojića, a lopta je završila u mreži.

37.minut – 1:0! Penal je izveo Krsta Đorđević i uspeo je da nadmudri Milana Borjana. Dva puta su domaćini stigli do gola Zvezde i poveli su.

Sva dešavanja iz Sremske Mitrovice pratimo u našem lajv blogu:

42.minut – Aleksanda Katai za 1:1 pred kraj prvog poluvremena.

36.minut – Posle kornera Radnički je dobio penal. Lopta je pogodila Srđana Mijailovića u ruku i sudija nije imao mnogo dileme. 

32.minut – Katai propustio zicer! Bukari ga je odlično uposlio, usledio je lob, ali je jedan defanzivac Radničkog izbacio loptu sa gol linije.

28.minut – Crveno-beli opsedaju gol Miloša Ostojića, ali za sada ne uspevaju i da ga ugroze. Domaćin se odlično brani u dva bloka. Pitanje je koliko će izdržati ovako.

19.minut – Zvezda je posle kornera imala možda i najizgledniju priliku do sada. Rakonjac je promašio loptu glavom na prvoj stativi, ali Ivanić je sa nekoliko metara šutirao preko prečke.

13.minut – Zvezda sve konkretnija. Steže obruč oko gola Radničkog preko Kataija, ali je bliži golu sada bio Srđan Mijailović. Šutirao je sa distance posle jednog odbitka, ali pored gola.

10′ Prvo uzbuđenje. Rodić je oduzeo loptu rivalu u opasnoj zoni, prosledio ju je do Kataija, koji se namestio lepo i plasirao, ali ga je izblokirao jedan defanzivac Radničkog. Samo korner za Zvezdu.

7.minut – Pas prekinuo utakmicu. Ušao je na teren i dok ga nisu izveli, usledio je mini prekid.

4.minut – Početno odmeravanje snaga na sasvim solidnom terenu, posebno za kišne uslove. Zvezda pokušava da nametne kontrolu, drži loptu, ali bez konkretne šanse.

Utakmica je počela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KUP SRBIJE: Crveno-beli u ČETVRTFINALU Kupa Srbije!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter