Izvor: Arenasport.com
22.03.2023 u 07:22
0

VATERPOLO: Bez iznenađenja u Ligi šampiona… Novobeograđani potopili Marsej

Vaterpolisti Novog Beograda opravdali su ulogu favorita i bez većih problema savladali Marsej kod kuće 11:4 (3:1, 1:1, 4:1, 3:1) u 10. kolu grupne faze LEN Lige šampiona.

To je srpskom timu bila osma pobeda u Grupi B, gde se na čelu tabele izjednačio po učinku sa Brešom, koja takođe ima 25 bodova, ali je zbog lošijeg međusobnog skora sa Novobeograđanima, pala na drugu poziciju. 

Kao što sam rezultat govori, Novobeograđani su bili dominantniji rival tokom čitavog susreta, i osim ravnopravne borbe u drugoj četvrtini, ekipa iz Francuske nije pokazala mnogo u duelu sa šampionom Srbije. Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Radomir Drašović sa tri pogotka, u stopu ga je pratio Alvaro Granados sa dva , dok se na drugoj strani istakao Tomas Verno sa dva gola.

Novi Beograd će nakon susreta u regionalnom takmičenju sa Jugom, odmeriti snage u narednom kolu Lige šampiona sa Brešom 4. aprila, dok će Marsej tražiti šansu u Berlinu protiv ekipe Špandau.

LEN Liga šampiona, 10. kolo.

Grupa B

OSC Budimpešta – Breša 14:14

Sabadelj – Jug Dubrovnik 15:12

Novi Beograd – Marselj 11:4

Na tržištu im nema ravnih, ima li u bazenu? Nešto se pita i Andrija Prlainović…
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter