Izvor: Arenasport.rs
20.02.2023 u 10:31
0

Vladan Milojević propustio zicer i nije se vratio sa APOEL-om na čelo tabele u Kipru!

Propuštena 3 boda na samom startu utakmice

Vladan Milojević je sa APOEL-om propustio veliku priliku da se vrati na čelo tabele u šampionatu Kipra! Dva kola pre kraja prvog dela šampionata, a pred doigravanje za titulu, ekipa srpskog trenera odigrala je samo 1:1 protiv Dokse i ostala je na drugom mestu sa bodom manje od AEK-a koji je danas bio poražen od AEL-a u Limasolu 2:1.

Poveo je APOEL u 29. minutu preko Dvalija, ali su gosti na startu drugog dela izjednačili pogotkom Asantea (49). Bojan Kovačević i Nikola Trujić su do kraja uspeli da se odbrane pred naletima igrača APOEL-a, El Fardu Ben je propustio jednu dobru priliku za domaćina.

Dva kola pre kraja prvog dela šampiobata Kipra, AEK ima 55, a APOEL 54 boda. U preostala dva kola AEK gostuje Apolonu i dočekuje Paralimni, a APOEL-a čeka derbi sa Omonijom u Nikoziji pa su domaćini Nea Salamini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter