Izvor: informer.rs
01.03.2023 u 12:52
1

VUČELIĆ I VAZURA UNAKAZILI PARTIZAN! Šta još treba da se dogodi da bi došlo do promena u Humskoj?

Predsednik Milorad Vučelić i generalni sekretar Miloš Vazura za nepunih devet godina vladavine doveli su Partizan do prosjačkog štapa!

Tandem rukovodilaca crno-belih Miloš Vazira i Milorad Vučelić u proteklih osam godina promenio desetoricu trenera, povećao dug, nije uložio ni dinar u održavanje stadiona, trofeja nema ni na vidiku, a poslednju utakmicu gledalo 247 navijača.

Remi sa kragujevačkim Radničkim pre dva dana (1:1) u Superligi Srbije, sablasno prazne tribine stadiona u Humskoj i definitivni odlazak Gordana Petrića sa klupe bili su samo kap u moru nezadovoljstva koje vlada među partizanovcima. Razloga za to je pregršt, od rezultatskih, preko organizacionih, do finansijskih krahova.

Već je jasno da će crno-beli šestu sezonu zaredom završiti bez titule, a već četiri godine nijedan trofej nije stigao u trofejnu salu. Dug „parnog valjka“ je više od 30 miliona evra, stadion se raspada i stavljen je pod hipoteku, na klupi su se smenjivale i trošile legende, izgubljen je spor sa Takumom Asanom, a „grobari“ bojkotuju utakmice…

Bez titule šest sezona

Dugo će se još pristalice Partizana prisećati 2017. godine, kada je tim predvođen Markom Nikolićem napravio neverovatan preokret u prvenstvu, prestigao Crvenu zvezdu i na kraju osvojio titulu. Ujedno i poslednju za crno-bele. Otad traje niz komšija sa „Marakane“, koje su na dobrom putu da u maju i šesti put zaredom podignu šampionski pehar. Trka je neizvesna bila jedino prošle sezone dok je na klupi sedeo Aleksandar Stanojević, ali je u samom finišu, usled nekih spornih sudijskih odluka i dva neuspešna „večita derbija“, na kraju opet trofej prvaka završio u komšiluku. Pritom, na pobedu nad najvećim rivalom u Humskoj čeka se još od 2019.

tanjug strahinja acimovic

 

Tribine zvrje prazne

Gledanost Partizanovih utakmica nikad nije bila slabija. Najbolji pokazatelj je upravo duel sa Kragujevčanima pre dva dana, kada je na tribinama bilo tek 247 navijača, koji su se na kraju čak i verbalno raspravljali sa kapitenom Slobodanom Uroševićem. Najvernije pristalice sa južne tribine još ranije su najavile da neće doći na tu utakmicu, tražeći od kompletnog rukovodstva da podnese ostavke.

Lalatović udario po igračima: „Izgledali su kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije a ko plaća…“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VUČELIĆ I VAZURA UNAKAZILI PARTIZAN! Šta još treba da se dogodi da bi došlo do promena u Humskoj?”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter