Izvor: BSC HAPPY
01.04.2023 u 14:12
0

VUČIĆ: „Kažu da je Terzić pozajmio 7,3 miliona i platio porez? Čestitam ti majstore, uplatio si državi“

"Mene kao predstavnika države zanima da li je država dobila svoje pare", poručio je Vučić

Tokom otvaranja deonice autoputa između Surčina i Novog Beograda, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dotakao se i sportskih pitanja koja su vezana za najveće srpske klubove Crvenu zvezdu i Partizan!

Tačnije, dotakao se dugovanja koja večiti, i fudbalska i košarkaška sekcija, imaju prema državi, te je tom prilikom pohvalio Zvezdu koja je pre nekoliko dana izmirila sve obaveze.

– FK Crvena zvezda stoji finansijski mnogo bolje od FK Partizan. Da sad ljudi ne bi lupali gluposti da je to zahvaljujući meni – nije. Pozdravljam odgovoran odnos FK Crvena zvezda. FK Crvena zvezda je platila 7.3 miliona evra poreskog duga i onda neznalice kažu, ne razumeju šta je država – kako je platio, uzeo pozajmicu? Mene kao predstavnika države zanima da li je država dobila svoje pare – rekao je Vučić i dodao:

– Država je od Zvezde dobila pare, a šta mene briga od koga je klub pozajmio? Da li će Zvezda to da vrati sad kad dobije pare od Lige šampiona, pretpostavljam da mora i hoće. Kažu – Terzić pozajmio? Čestitam majstore, uplatio si državi! Hvala što si pokazao da je to prioritet FK Crvena zvezda, a ne da država bude poslednja rupa na svirali, jer ćemo da je ucenimo navijanjem. Zvezda je predstavljala Srbiju u Evropi, nekad uspešno, nekad manje uspešno i imali su podršku i želim im puno sreće u Ligi šampiona.

PARTIZAN MNOGO DUGUJE, DALI SMO DODATNI NOVAC KAKO BI MOGLI DA IGRAJU U EVROPSKIM TAKMIČENJIMA! Aleksandar Vučić o sportskim klubovima: SVI MORAJU DA SE POZABAVE SVOJIM POREZIMA, BRIGA ME ŠTA VIČU!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter