Izvor: Informer.rs
28.04.2023 u 07:39
0

ZA IBRU NEMA MEDALJE! Ako Milan osvoji Ligu šampiona Zlatan ostaje bez odličja!

Milan će da se sudari sa večitim gradskim rivalom Interom i pobednik ovog duela će se se u velikom finalu zakazanom za 10. jun u Istanbulu sastati sa boljim iz dvomeča Real Madrid - Mančester siti.

Međutim, ako kojim čudom Milan osvoji Ligu šampiona, zanimljivo je da među dobitnicima medalja namenjenih pobednicima neće biti jedne od glavih zvezda ovog kluba Zlata Ibrahimovića.

Legendarni Šveđanin je pre više od pola godine morao na operaciju kolena, a trener Stefano Pioli ga nije licencirao za Ligu šampiona.

Popularni Ibra je ove godine odigrao samo četiri utakmice za Milan i postigao je samo jedan gol.

Ugovor sa Milanom mu ističe na kraju sezone, ali je ovaj 41-godišnji as već najavio da nema nameru da uskoro okoča fudbalsku karijeru.

ZLATAN IBRAHOMOVIĆ ZBOG POVREDE ZAVRŠAVA KARIJERU?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter