Izvor: mondo/happy BSC
04.04.2022 u 14:46
0

Zarađuje ogroman novac, ali zbog jedne stvari ne štedi: NEVEROVATNA JE SUMA KOJU KRISTIJANO RONALDO TROŠI NA DNEVNOM NIVOU!

Kristijano Ronaldo je jedan od najplaćenijih igrača na svetu, a ogroman novac šalje svojoj devojci Georgini i deci u Portugal.

Kristijano Ronaldo je već godina u vezi sa Georginom Rodrigez a nije nikakva tajna da oboje potiču iz skromnih porodica dok sada „plivaju“ u milionima. Sve to je rezultat njihovog velikog rada, a posebno Ronaldo nije zaboravio na svoje početke i zbog toga želi svojoj deci sve da obezbedi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kristijano Ronaldo troši  čak 100.000 evra mesečno od zarade u Mančester junajtedu „šalje kući“ kako bi Georgina rasporedila novac njoj i deci.

Ako vam to deluje mnogo, vredi reći da Ronaldo u Mančester junajtedu mesečno zarađuje 500.000 evra, što će reći da otprilike dvadeseti deo novca namenjuje porodici za redovne troškove. Na sve to i Georgina solidno zarađuje, što je otkriveno u dokumentarnom filmu o njoj na „Netflixu“.

Atraktivna devojka Kristijana Ronalda na Instagramu ima skoro 37 hiljada pratilaca, a to dobro zna da unovči. Reklamira kompanije, uglavnom modne marke, a od toga privređuje desetak hiljada evra mesečno.

Najveći deo novca izdvajaju na decu da ne osete nedostatke, ali vole i sami da se počaste i da žive u luksuzu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter