Izvor: Sportklub.rs
26.05.2023 u 10:03
0

ZIDAN DOBIO 150 miliona evra za dve sezone!

Bivši trener Real Madrida i osvajač "Zlatne lopte" Zinedin Zidane odbio je posao u saudijskom Al-Nasru, prenosi Foot Mercato.

Sudijski klub je legendarnom Francuzu alžirskog porekla pokušao da privoli sa platom od 150 miliona evra za dve godine, ali uprkos izdašnoj ponudi Zidan je odbio da radi klubu za koji igra Kristijano Ronaldo.

Trofejni trener je bez posla od proleća 2021. kada se rastao sa Kraljevskim klubom, a mediji su ga povezivali sa PSŽ, Juventusom, Olimpikom iz Marseja i reprezentacijom Francuske.

Zidan je u trenerskoj karijeri radio samo u klubu iz Madrida sa kojim je tri puta osvojio Ligu šampiona i po dva puta La Ligu, Superkup Evrope i Španije i Svetsko klupsko prvenstvo.

ŠOK U PREMIJER LIGI: LIVERPUL NE IDE U LIGU ŠAMPIONA! „Ovo je IZDAJA, ne mogu sad da to pišem!“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter