Izvor: Tanjug.rs
27.04.2023 u 16:17
0

ZLATAN IBRAHOMOVIĆ ZBOG POVREDE ZAVRŠAVA KARIJERU?

Fudbaler Milana i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović mogao bi zbog povrede lista da odsustvuje do kraja sezone, prenose italijanski mediji.

Ibrahimović se povredio prošlog vikenda uoči meča sa Lećeom u 31. kolu Serije A.

„Ibrahimović je potpuno uništen posle nove povrede, možda će morati da pauzira do kraja sezone. On se plaši da bi zbog nove povrede mogao da završi karijeru, pošto želi da nastavi da igra za Milan. Međutim, čelnici Milana ne razmišljaju još o produženju ugovora sa Šveđaninom, pošto su odlučili da potraže mlađeg napadača“, navodi italijanski list.

Ibrahimović (41) se vratio u Milan 2020. godine, ali je zbog problema sa povredama odigrao samo 78 utakmica i postigao je 37 golova. On je prošle sezone sa ekipom Milana osvojio titulu u Seriji A.

UČITELJ SMIRUJE DECU SA RONALDOM: Pogledajte fantastričan trik za privlačenje pažnje!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter