Izvor: Arenasport.com
30.03.2023 u 15:34
0

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije: Crvena zvezda gostuje u Kruševcu 3. maja

Crvena zvezda nastaviće odbranu trofeja u Kupu Srbije mečom četvrtfinale protiv Napretka u Kruševcu, odlučeno je danas na žrebu u FS Srbije.

Meč će se igrati na stadionu „Mladost“ 3. maja, a zanimljivo je da su Kruševljani pred reprezentativnu pauzu ugostili crveno-bele „Pod Bagdalom“ i otkinuli im dva boda (1:1). Zvezda i Napredak poslednji put igrali su Kupu Srbije davne 2008. godine, uz trijumf crveno-belih u Beogradu od 3:1.

Jedan od derbija ove runde odigraće se u Bačkoj Topoli gde će TSC dočekati Novi Pazar, Radnički će u Nišu ugostiti Vojvodinu i pokušaće da im se revanšira za nedavni poraz u prvenstvu od 4:1, dok Radnik u Surdulici dočekuje Čukarički, od koga je izgubila pre mesec dana 1:0 na Banovom Brdu.

Polufinala Kupa igraće se 17. maja, a finale je zakazano za 3. jun.

Parovi četvrtfinale Kupa Srbije

Radnički Niš – Vojvodina

TSC Bačka Topola – Novi Pazar

Napredak – Crvena zvezda

Radnik – Čukarički

Mečevi se igraju 3. maja

Mitrović se izvinio za svoje ponašanje: Reagovao sam na pogrešan način, razumem zašto me je isključio
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter