Izvor: Sportklub.rs
09.03.2023 u 15:38
0

Zvanično: Lalatović preuzeo Mladost i izjednačio rekord Zorana Milinkovića

Debi protiv Spartaka sa novim šefom stručnog štaba

Gotovo je: Nenad Lalatović je novi trener Mladosti GAT, objavio je novosadski klub na društvenim mrežama. Samo četiri dana nakon što je prekinuo saradnju sa Nišlijama, temperamentni stručnjak je se latio vrlo nezahvalnog posla i odlučio da prihvati poziv jednog od najugroženijih timova u Mozzart Bet Superligi.

Lalatović će debitovati u subotu protiv Spartaka iz Subotice i imati zadatak da prekine dugi niz pobede u Mozzart Bet Superligi. Posle pobede nad Partizanom Gatovci su zapali u tešku krizu, vezali su četiri poraza, pa je ceh platio Ljubomir Ristovski.

Posle trenerskih lekcija na nižem nivou u Sremu i Proleteru, Lalatović je superligaški debi ostvario na klupi Voždovca, a usledili su izazovi sa Napretkom, Crvenom zvezdom, Borcem iz Čačka, Vojvodinom, Čukaričkim i Radničkim iz Niša. Po odlasku sa Čaira usledila je druga epizoda na stadionu Karađorđe, a potom i premijerni inostrani angažman u Al Batinu posle kojeg se vratio u Srbiju i preuzeo Radnički iz Kragujevca. Tim sa Čika Dače ujedno je predstavjao osmi klub koji je Lalatović predvodio u Mozzart Bet Superligi.

Dolaskom u Mladost Lalatović je stigao Zorana Milinkovića po broju klubova koje je predvodio u najjačem rangu klupskog fudbala.

NEMANJA VIDIĆ PORUČIO: „Naš problem nisu Zvezda i Partizan, Superliga nema kvalitet, nedostaje nam konkurencija“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter