Izvor: Informer.rs
15.05.2023 u 10:15
0

ZVEZDA IMA STRANCA MANJE! Još jedan fudblaer dobio pasoš!

Fudbalski klub Crvena zvezda sada ima stranca manje, pošto je Rus Jegor Prucev dobio srpsko državljanstvo.

Kako je objavljeno u „Službenom glasniku“ ,mladi fudbaler srpskog šampiona Jegor Prucev dobio je srpsko državljanstvo.

Talentovani Rus je stigao prošlog leta na „Marakanu“ iz Sočija, ali mu je često strani pasoš pravio problem da igra više. Sada, na obostrano zadovoljstvo, taj problem je otklonjen pa će navijači imati prilike da se bolje upoznaju za njegovim kvalitetima.

Mladi vezista je ove sezone odigrao ukupno 10 utakmica za crveno-bele, ali je najčešće ulazio sa klupe. Protiv Čukaričkog u plej-ofu je asistirao Stefanu Mitroviću za gol, a često ga je trener Miloš Milojević hvalio, istakavši da je reč o polivalentnom igraču.

Nakon El Fardu Bena, Seku Sanoga, Gelora Kange i Prucev u svojim rukama ima naš pasoš. Kao stranci u Ljutice Bogdana se vode Osman Bukari, Kings Kangva, Irakli Azarov i Aleks Vigo, a uskoro i Piter Olajinka koji na leto stiže u prestonicu Srbije. Najavljen je dolazak bar jednog stranog napadača, tako da je za Jegora Pruceva uzimanje srpskog pasoša pravi potez.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter