Izvor: BSC HAPPY
31.03.2023 u 15:17
0

ZVEZDA TUŽILA PARTIZAN! Traži MILIONE zbog ovoga!

Fudbalski klub Crvena zvezda potražuje od Partizana skoro tri miliona dinara za izmirenje štete, koja je načinjena na poslednjem 169. derbiju odigranom na stadionu "Rajko Mitić" početkom marta!

Prijava Crvene zvezde je podneta Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, u čijoj ingerenciji je slučaj i konačna odluka o visini naknade štete, pišu mediji.

U dokumentu koji je potpisao predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, klub iz Ljutice Bogdana navodi da je na večitom derbiju uništeno 1.840 stolica i da je šteta 2.980.800 dinara.

Na istočnoj tribini uništeno je 130 stolica, dok su sve ostale devastirane na južnoj tribini. Dostavljeni su i dodatni dokazi – zapisnik o stanju pre utakmice, izveštaj MUP-a Srbije i delegata Vlada Glođovića.

Sportklub navodi da je pedantni sportski radnik, visoko kotiran u UEFA, detaljno skrenirao stanje i incidente tokom meča, pogotovo upotrebu pirotehnike i uništenje iventara na stadionu. Zato je Glođovićev izveštaj jedan od oslonaca, na kojem predstavnici Crvene zvezde baziraju zahtev za naknadu štete. Uz precizno naveden broj stolica, oštećen je i toalet na južnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“.

Dakle, Zvezda zahteva 25.414 evra, a praksa je u godinama za nama da klubovi, preko organa Fudbalskog saveza Srbije, namiruju štetu, načinjenu na tribinama u „večitom derbiju“. Takođe,  prošle nedelje Disciplinska komisija kaznila je Crvenu zvezdu i Partizan sa ukupno 2,4 miliona dinara zbog upotrebe pirotehnike na 169. prvenstvenom susretu večitih rivala.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter