Izvor: Mozzartsport.com
20.03.2023 u 11:27
0

Zvižduci za Mesija u Parizu, iz Barse poruka: Čekamo te raširenih ruku

Sve manje šanse da Argentinac ostane u Parizu

Navijači Pari Sen Žermena su najavili i to su učinili: izviždali su Lionela Mesija na utakmici protiv Rena (0:2).

Po njima je, izgleda, Argentinac najveći krivac što je Pari Sen Žermen još jednu sezonu u Ligi šampiona završio daleko od trofeja, koji nikada u istoriji nije stigao u Grad svetlosti.

Mesi je, verovatno, prvi put u karijeri ispraćen zvižducima navijača svog kluba, pa samim tim drastično se smanjuju šanse da nakon leta ostane u Pari Sen Žermenu. Pregovori oko novog ugovora su zapali u ćorsokak, jer Argentinac traži da ima iste uslove kao Kilijan Mbape, na šta Sveci ne pristaju.

Zato sve realnije deluje varijanta da se Mesi na leto vrati tamo gde se oseća najlepše – u Barselonu. Pre nekoliko dana proletela je kroz internet informacija španski novinara da su predsednik Barse Đoan Laporta i Lionel Mesi imali telefonski razgovor, da se prvi čovek katalonskog giganta izvinio Argentincu na svemu što se desilo pre dve godine i da se polako sklapa most za njegov povratak na Nou Kamp.

Jedina je tu zvrčka što Barselona, u ovom trenutku, to ne može sebi da priušti. Morala bi da napravi ozbiljnu finansijsku gimnastiku da bi uspela. Prema nekim računicama španskih medija, klub bi morao da „očisti“ iz budžeta oko 200.000.000 evra „prostora“ da bi uspeo da dovede Mesija.

Što se tiče igrača Barselone, tu nikakvih dilema nema. Serhio Roberto, kada je čuo šta se Mesiju dogodilo u Parizu, javno je poslao poruku Argentincu.

„Čekamo Mesija raširenih ruku. Ko ne bi jedva dočekao njegov povratak!? Na kraju, bolje da ne pričamo ništa oko toga, jer je to stvar kojom se bave predsednik, direktor i trener. Ali, što se tiče nas igrača, naše ruke su raširene“, poručio je Roberto.

I dodao da ne razume navijače Pari Sen Žermena.

„Stvarno mi je to neshvatljivo. Koliko je dao golova ove sezone, koliko asistencija i sada njega krive što su ispali iz Lige šampiona? Mesi je spektakularan igrač. Ostaje gorak ukus u ustima kada vidite da ga neko tretira na taj način“, podvukao je Roberto.

Trener Barselone Ćavi oprezan: Ništa nije gotovo, ne osećamo se kao šampioni
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter