Izvor: BSC HAPPY
12.02.2023 u 19:28
0

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Aston Vilu 3:1 (3:0) u Premijer ligi!

Fudbaleri Mančester sitija savladali su na svom terenu ekipu Aston Vile u utakmici 23. kola Premijer lige rezultatom 3:1 (3:0).

Mančester siti je pred svojim navijačima uspeo da opravda ulogu favorita u duelu sa Aston Vilom, a stiče se utisak se da je pitanje pobednika bilo rešeno već nakon prvih 45 minuta igre.

Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Fenomenalno prvo poluvreme domaćih igrača krunisano je golovima Rodrija u 4. minutu igre, Gundogana u 39. i Mahreza sa bele tačke u završnici prvog poluvremena.

Emiliano Martinez poštuje francuskog fudbalera: „Kako mogu da vređam Mbapea? Dao mi je četiri gola i to u finalu Svetskog prvenstva!“

U drugom poluvremenu tim iz Mančestera kao da je „povukao ručnu“ što su gosti uspeli da iskoriste. Naime, Votkins je, nakon nešto više od sat vremena igre uspeo da smanji prednost „građana“, ali to je bilo sve.

Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

“Građani” su ovom pobedom uspeli da se primaknu na svega tri boda zaostatka u odnosu na lidera šampionata – Arsenal, ali uz utakmicu više. Arsenal trenutno ima 51 bod, dok Mančester siti ima 48, a upravo ove dve ekipe sastaće se u sredu u Londonu u zaostaloj utakmici 12. kola Premijer lige, i nije potrebno isticati da će se na terenu voditi bespoštedna borba za nove bodove.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter