Izvor: Tanjug
27.02.2023 u 17:35
0

Fudbalski savez Srbije zvanično verifikovao kandidature Džajića i Vidića za mesto predsednika!

Odbor za sprovođenje izbora u Fudbalskom savezu Srbije (FSS) saopštio je danas da Dragan Džajić i Nemanja Vidić ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS.

Džajić i Vidić su jedini podneli kandidature za mesto predsednika FSS.

U saopštenju FSS se navodi da je danas održana Sednica Odbora za sprovođenje izbora.

„Utvrđuje se da je kandidatura Džajića za izbor na funkciju predsednika FSS blagovremena i podneta od Statutom FSS ovlašćenih članova FSS. Džajić ispunjava sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da Džajić ima svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsednika FSS“, navodi se u saopštenju FSS.

Dragan Džajić predao je danas spisak ljudi koje planira da postavi na rukovodeća mesta u FSS ukoliko pobedi na predsedničkim izborima!

U saopštenju FSS se ističe da je istom odlukom utvrđeno da su kandidature za potpredsednike/potpredsednice Izvršnog odbora FSS i za članove Izvršnog odbora FSS koje je podneo Džajić, blagovremene i podnete od Statutom FSS ovlašćenog lica.

„Predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsednika Izvršnog odbora FSS i članova Izvršnog odbora FSS, te je iz navedenih razloga utvrđeno da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije“, saopštio je FSS.

Izbori za predsednika FSS biće održani 14. marta u Staroj Pazovi.

Nemanja Vidić predstavio svoj tim ukoliko postane prvi čovek FSS!

„Utvrđuje se da je kandidatura Vidića za izbor na funkciju predsednika FSS blagovremena, podneta od Statutom FSS ovlašćenih osoba. Vidić ispunjava sve propisane uslove za izbor na funkciju predsednika FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da Vidić ima svojstvo kandidata za izbor na funkciju predsednika FSS“, potvrđeno je iz FSS.

FSS ističe da je istom odlukom utvrđeno da su kandidature za potpredsednike Izvršnog odbora FSS i za članove/članice Izvršnog odbora FSS koje je podneo Vidić blagovremene i podnete od Statutom FSS ovlašćenog lica.

„Predložene osobe ispunjavaju sve propisane uslove za izbor na funkcije potpredsednika Izvršnog odbora FSS i članova/članica Izvršnog odbora FSS, te se iz navedenih razloga Odlukom utvrđuje da predložene osobe imaju svojstvo kandidata za izbor na navedene funkcije“, zaključuje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter