Izvor: Tanjug
29.01.2023 u 15:37
0

Ivica Dačić čestitao Đokoviću: „Tvojom zaslugom i podrškom tvoje porodice i tima, ime Srbije je na vrhu svetskog tenisa i sporta uopšte!“

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić čestitao je Novaku Đokoviću desetu titulu na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu.

”Kao i uvek do sada cela nacija je bila uz tebe, i još jednom si nam doneo veliku radost – deseti Melburn i 22. Grend slem. Tvojom zaslugom i podrškom tvoje porodice i tima, ime Srbije je na vrhu svetskog tenisa i sporta uopšte. Ne samo za nas u Srbiji i u regionu, ovom pobedom si potvrdio da si najveći teniser svih vremena. Čestitam ti od srca i želim još mnogo pobeda”, naveo je Ivica Dačić u čestitki Đokoviću.

PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO ĐOKOVIĆU POBEDU: „Najveći svih vremena! Beskrajno hvala za sve pobede!“ (FOTO)

Đoković je danas po deseti put u karijeri osvojio Australian Open, pošto je u finalu pobedio Cicipasa 6:3, 7:6 (7:4), 7:6 (7:5). Srpski teniser je trijumfom u Melburnu stigao do 22. grend slem trofeja u karijeri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter