Izvor: Kurir.rs
22.01.2023 u 21:20
0

JAKE PROVERE ZA CRNO-BELE: Tim Gordana Petrića sutra dva puta izlazi na teren!

Fudbalski klub Partizan odradio je danas na terenu hotela Sueno i poslednji trening pred dve prijateljske utakmice koje su na programu u ponedeljak, odnosno sutra.

U prvom susretu, tim Gordana Petrića dočekuje starog znanca iz Superlige Srbije – ekipu TSC iz Bačke Topole, a taj meč je na programu u 9:30 po srpskom vremenu.

TRENER FUDBALERA PARTIZANA NE GUBI NADU: „Zvezdina prednost je velika, ali dok ima matematike ima i šanse“

Neće imati fudbaleri Partizana mnogo vremena za odmor, pošto će od 15 sati i 30 minuta odmetiti snage sa Austrijom iz Beča.

Podsećanja radi, TSC trenutno zauzima treću poziciju u domaćem prvenstvu, što ukazuje na to da postoji realna šansa da ih gledamo na jesen u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja.

Drugi Partizanov protivnik, Austrija Beč, se trenutno nalazi na sedmoj poziciji austrijske Bundeslige, a na pripremama u Turskoj, za sada, prikazuju i više nego odlične partije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pre dva dana pobedili su Šahtjor iz Donjecka rezultatom 2:1, dok su 17. januara bili bolji i od mađarskog Vašaša rezultatom 3:1.

Svakako da su pred nama dve sjajne provere protiv izuzetno kvalitetnih ekipa, a obe utakmice možete pratiti uživo na kanalima Arene sport i na Partizanovom Jutjub kanalu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter