Izvor: Tanjug
10.06.2023 u 09:51
1

JOKIĆ OTKRIO DA JE DOBIO PORUKU OD ĐOKOVIĆA: „Imati njega za sunarodnika je čast“

Srpski košarkaš Nikola Jokić otkrio je da je dobio poruku od Novaka Đokovića i da je velika privilegija imati najboljeg tenisera sveta za sunarodnika.

Jokić je na konferenciji za medije posle pobede Denvera u Majamiju (108:85) rekao da je poruka stigla, nakon što je nedavno priznao da nema njegov broj, posle čega je Đoković iz Pariza poručio da je nabavio broj i da će mu se javiti.

JOKIĆ USIJAO RUKU ZA NBA PRSTEN! Razbio je Majami za novi brejk, na pobedu je od titule i najvažnijeg MVP trona karijere! /VIDEO/

„On je sjajan, piše istoriju uvek. Završiće karijeru kao jedan od najboljih ikada, ako ne i najbolji, ima veliku priliku da osvoji još jedan gren slem. Imati njega za sunarodnika je velika čast. Ljudi u Srbiju su veoma srećni zbog njegovih uspeha i zbog toga što dolazi iz Srbije“, istakao je Jokić.

Jokić će se u noći između ponedeljka i utorka boriti za NBA titulu, a Đoković će sutra u finalu Rolan Garosa igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda za 23. rekordni gren slem u karijeri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JOKIĆ OTKRIO DA JE DOBIO PORUKU OD ĐOKOVIĆA: „Imati njega za sunarodnika je čast“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter