Izvor: Tanjug
07.02.2023 u 15:31
0

Kajri Irving prešao u Dončićev Dalas: „Njegov dolazak pomoći će nam da dođemo u poziciju da osvojimo titulu!“

Trener košarkaša Dalasa Džejson Kid izjavio je da Maveriksi, dolaskom Kajrija Irvinga, mogu da se bore za titulu u NBA ligi, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Bruklin je prethodno potvrdio dogovor sa Dalasom po kome će Irving i Markif Moris preći u redove Netse u zamenu za Dorijana Fini-Smita, Spensera Dinvidija i nekoliko izbora prve i druge runde na draftu 2027. i 2029. godine.

„Smatramo da će nas Irvingov talenat i njegove sposobnosti učiniti boljim. Njegov dolazak pomoći će nam da dođemo u poziciju da osvojimo titulu. On je pobeđivao kada je igrao za druge timove“, rekao je Kid. Irving je početkom prošle nedelje zatražio trejd, jer nije uspeo da se dogovori sa čelnicima Bruklina o nastavku saradnje.

Najbolji šahista sveta Magnus Karlsen poslao jasnu poruku: „Kako se sve ovo nastavlja, postajem ubeđen da Rusi ne treba da igraju!“

„Lako je gledati na sve priče o negativnom, ali hajde da pogledamo pozitivno od onoga što je uradio na terenu i van njega. Mi pristupamo na taj način. On se bavi košarkom. Želi da pobeđuje i želi da ga treniraju, ovo je velika prilika za mene da imam nekog takvog da pomogne“, rekao je Kid i dodao da uparivanje Irvinga i Luke Dončića može da napravi razliku u ekipi Dalasa.

Irving je 2016. godine osvojio titulu sa Klivlendom i osmostruki je učesnik „Ol star meča“.

On je u poslednje tri i po godine u Bruklinu imao problema sa povredama, suspenzijom i neigranjem zbog odbijanja da se vakciniše protiv korona virusa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter