Izvor: Tanjug
07.02.2023 u 16:31
0

Karlo Anćeloti dobio ULTIMATUM: Italijanski stručnjak na izlaznim vratima Real Madrida!

Šef stručnog štaba Real Madrida Karlo Anćeloti mora da osvoji Svetsko klupsko prvenstvo ako želi da i dalje bude trener fudbalera madridskog kluba, prenose španski mediji.

Real je u poslednjih pet mečeva u La Ligi pobedio na samo dve utakmice, a trenutno se madridski klub nalazi na drugom mestu na tabeli sa osam bodova manje od prvoplasirane Barselone. Španski mediji podsećaju da je Real poražen od Barselone (1:3) u finalu Superkupa Španije, a madridski klub bio je na ivici eliminacije iz Kupa kralja pošto je uspeo da savlada Viljareal 3:2 iako je gubio 2:0.

Realu predstoje mečevi osmine finala Lige šampiona protiv Liverpula, kao i dueli sa Barselonom u polufinalu Kupa kralja.

Španski mediji tvrde da je rukovodstvo Reala uputilo ultimatum Anćelotiju da mora da osvoji Svetsko klupsko prvenstvo, koje se igra u Maroku.

„Kraljevski klub“ će u subotu u polufinalu SP klubova igrati protiv egipatskog Al Ahlija. U drugom polufinalu sastaće se Flamengo i Al Hilal iz Saudijske Arabije. Real će biti oslabljen na meču protiv Al Hilala, pošto zbog povrede neće igrati Tibo Kurtoa, Eder Militao, Lukas Vaskez, Ferlan Mendi i Karim Benzema.

Napadač „sparsa“ Hari Kejn može da napusti Totinhem, ali klub ima jedan zahtev…

„Čelnici Reala više nemaju poverenja u Anćelotija posle poraza od Barselone u finalu Superkupa Španije. Oni ne veruju da italijanski stručnjak može da izvuče tim iz krize, pošto je na poslednje tri utakmice u La Ligi osvojio četiri boda“, navode španski mediji.

Anćeloti je navodno ljut na čelnike Reala zato što nisu doveli pojačanja u zimskom prelaznom roku.

„Anćeloti je ogorčen na rukovodstvo kluba, pošto je stalno isticao da je poslednjih 11 utakmica odigrao sa fudbalerima koji su premoreni i opterećeni povredama. On je insistirao da mu klub dovede makar jednog napadača, a na kraju je ispalo da šest takmičenja mora da igra sa samo 16 fudbalera“, zaključuju španski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter