Izvor: Novosti
29.04.2023 u 22:26
0

KECMANOVIĆ ZAVRŠIO SA MADRIDOM: Srbin izgubio od Čileanca posle velike borbe

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je u drugom kolu mastersa u Madridu od Kristijana Garina sa 7:6(3), 6:7(5), 6:4.

Velika borba vodila se na ovom meču, na kraju je Čileanac imao više snage i koncentracije i trijumfovao je posle dva sata i 45 minuta.

Kecmanović je propustio veliku priliku u prvom setu. On je pri rezultatu 4:5 imao dve set koje nije iskoristio. Na kraju je uvodni deo meča u taj-brejku dobio 73. igrač sveta.

SRBIJA U GRUPI B: Orlovi dobili prvog rivala na mundobasketu (VIDEO)

Drugi segment je protekao bez brejk prilike, pa je i on rešen u 13. gemu, samo što su sada uloge bile obrnute i 33. na ATP listi je uspeo da odvede meč u treći set.

Odlučujući deo duela bio je izjednačen sve do sedmog gema kada je Garin bez izgubljenog poena oduzeo servis rivalu. Tu prednost je ssačuvao do kraja i trijumfovao je.

Čileanac će u nerednom kolu igrati protiv osmog nosioca, Amerikanca Tejlora Frica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter