2°C

Beograd

TRENER KOŠARKAŠA PARTIZANA UZBUĐEN PRED MEČ SA ALBOM: Obožavam ovakve utakmice, to je uvek prilika da ekipa igra na visokom nivou!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da je duel protiv Albe u Evrokupu veliki izazov i da obožava takve utakmice. Partizan je na startu Top 16 faze poražen od Lijetuvos Ritasa u Viljnusu, dok je Alba u Belrinu savladala Monako.

- Alba je jedna od najbojih sportskih organizacija u Evropi, imaju trenera koji je osvojio sve (Aito Garsija, prim. aut), ima veliko iskustvo. Obožavam ovakve utakmice, to je uvek prilika da ekipa igra na visokom nivou. Oni su iskusni, jako dobro igraju, možda su najbolja ekipa koja se kreće bez lopte u Evropi - rekao je Trinkijeri.


On je dodao da će ekipa morati da odigra sa dosta koncentracija, mada zna da će primiti "neke koševe".

- Oni su to u stanju da rade i sa iskusnijim ekipama od Partizana. Sigurno je veliki izazov za nas, želimo da odigramo čvrstu utakmicu. Posle subote i Mornara, mi smo ''preživeli'', dobili utakmicu koju je trebalo da izgubimo, nadoknadili smo sedam poena za minut i 40 i to je veliki podstrek koji će da pomogne ekipi da se bolje oseća i da bolje trenira - istakao je Trinkijeri.

Utakmica 2. kola E grupe Top 16 faze Evrokupa između Partizana i Albe igra se sutra od 20 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/PartizanBC

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar