8°C

Beograd

Photo: Twitter

Izvor: Telegraf.rs

BOMBA IZ KSS: Majk Meloun priključen stručnom štabu reprezentacije Srbije!

Jokićev "kouč" pomagaće Kokoškovu na kvalifikacionom turniru za OI.

Prvi trener Denver Nagetsa Majk Meloun priključiće se stručnom štabu košarkaške reprezentacije Srbije, potvrdio je KSS u utorak kasno uveče.

LOLITA ZA JEDNU NOĆ ZARADILA 550 EVRA: A evo šta su radile Gospodarica i Robinja! (FOTO)

Jokićev trener će se odmah nakon završetka sezone sa Nagetsima, koji će sasvim sigurno igrati u plej-ofu, zajedno sa Nikolom pridružiti "Orlovima" na čijoj je klupi odnedavno Igor Kokoškov.

Zasad je potvrđeno da će Meloun biti deo reprezentacije Srbije na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpisjke igre koji će se održati u srpskoj pestonici na leto.

Naši  košarkaši će najveću prepreku na putu ka OI imati u Italijanima, rivali u grupi su nam i Dominikanci i Novozelanđani, dok su u drugoj grupi Azuri, Portorikanci i Senegalci

- Glavni trener Denver Nagetsa Majk Meloun je danas potvrdio da će se priključiti košarkaškoj reprezentaciji Srbije na predstojećem Olimpijskom kvalifikacionom turniru koji se održava u Beogradu - piše u kratkom saopštenju na sajtu KSS.

OVO JE ŽENA KOJOJ JE BORA PEVAO OSTANI ĐUBRE DO KRAJA! Svirali su joj i na svadbi, a evo šta kaže 40 godina posle!

- Po završetku plej-ofa NBA sezone trener Denvera Meloun će se direktno priključiti reprezentaciji Srbije i stručnom štabu - rečeno je iz "kuće košarke".

Melounu to neće biti prvi dolazak u Beograd i Srbiju, boravio je već jednom zbog Nikole Jokića, ali ovaj put će ga i profesionalni put navesti u našu zemlju, i biće tako prvi inostrani trener koji će raditi u stručnom štabu "Orlova".

Može se to pokazati kao dobar potez KSS-a i Kokoškova zbog Melounovog svakodnevnog rada sa Jokićem i poznavanja Nikoline igre do tančina, kako bi ga i selekcija Srbije najbolje mogla iskoristiti u ključnim borbama za odlazak na Olimpijske igre.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti