4°C

Beograd

Photo: twitter

Izvor: HappyBSC

KONAČAN SPISAK ŽRTAVA IZ HELIKOPTERA Brajant, njegova ćerka, porodica eks bejzbol igrača, trenet...

Identifikovani su svi putnici helikoptera koji se srušio u Kalabasasu u Kaliforniji. Informacija da su Kobi Brajant i njegova ćerka Đijana poginuli izazvala je veliki šok širom sveta, a redom su se pojavljivala i imena ostalih putnika.

Kobi Brajant

Legendarna Mamba poginuo je u 42. godini života. Sa suprugom Vanesom, imao je četiri ćerke: Nataliju (17 godina), Đijanu (13) koja je bila sa ocem u helikopteru u trenutku nesreće, Bjanku (tri) i Kapri (sedam meseci). Dvadesetogodišnju, blistavu karijeru završio je 2016. godine. Ljubitelji košarke, navijači, igrači i treneri ostali su u šoku nakon saznanja da je život Kobija okončan.

Đijana Brajant

Trinaestogodišnja ćerka Kobija i Vanese, mlađa i starija sestra, igrala je košarku zbog koje je imala posebnu strast. U trenutku nesreće, helikopter je leteo prema Mamba Akademiji, gde je Đijana trebalo da ima trening. Imala je snove i želju da zaigra u ženskoj NBA ligi i bila je na pravom putu.

Džon Altobeli

Nekadašnji bejzbol igrač Univerziteta u Hjustonu, postao je trener u srednjoj školi Oranž Koust. Njegov pomoćnik, Ron La Ruga, otkrio je da je Džon često sa Kobijem išao na utakmice njihovih ćerki.

Keri Altobeli

Supruga Džona Altobelija.

Alisa Altobeli

Trinaestogodišnja devojčica, bila je ćerka Džona i Keri. Igrala je u istom timu sa Đijanom Brajant, zajedno su išle na trening kada se helikopter srušio.

Kristina Mauser

Košarkaški trener u jednoj srednjoj školi. Nedavno je sa Kobijem držala košarkašku kliniku devojkama u NBA ligi. Iza sebe je ostavila supruga Meta i dvoje dece.

- Moja deca i ja smo izgubili smo prelepu suprugu i majku danas u helikopterskoj nesreći. Molim vas, poštujte našu privatnost. Hvala vam na lepim željama, mnogo nam znače - poručio je Met Mauser, Kristinin suprug.

Pejton Čester

Saigračica Đijane i Alise.

Sara Čester

Majka devojčice Pejton, sa njom je putovala na trening.

Ara Zobajan

Pilot koji je upravljao helikopterom.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti