11°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: alo

KOŠARKAŠ MILVOKIJA TUŽAN U IZOLACIJI: "Ne igram košarku jer nemam gde"

Adetokumbo kaže da vreme provodi sa porodicom, da kuva i čisti, kao i da vežba koliko može

- Nemam pristup koševima. Veliki broj igrača u NBA ligi ima košarkaške terene u kući ili dvorište, ali ja nemam. Radim samo vežbe, vozim sobni bicikl, trčim na traci, dižem tegove, ali košarku ne igram - rekao je Adetokumbo.

Baksi trenutno imaju skor 53-12, a u toj franšizi trenutno funkcionišu kao da će se sezona nastaviti. Igrači tako komuniciraju preko grupnog četa, a svi su od kondicionog trenera dobili program koji moraju da prate.

PROČITAJTE JOŠ

NESTOROVIĆ PORUČIO: Rusi danas dezinfikuju bolnicu u Ćupriji

INSTRUKCIJE MINISTARSTVA: Evo kako zaštititi decu bez roditeljskog staranja

U CRNOJ GORI OTPUŠTEN PRVI IZLEČENI OD KORONA VIRUSA! Pacijent poručio: Dao bih sve da nisam morao da budem ovde!

AUSTRIJA: Pala stopa smrtnosti od korona virusa, razmazraju ,,labavljenje" restriktivnih mera!

PREMIJER ŠVEDSKE PREDVIĐA: Brojaćemo hiljade mrtvih od Covida 19!

- Dobili smo vežbe koje možemo da odradimo od kuće, a takođe dobijamo i hranu. Klub ima posebnu firmu za ketering koja dostavlja hranu za nas, ali i naše porodice. Kod svojih kuća smo, radimo vežbe, staramo se o svojim telima na taj način - istakao je grčki košarkaš.

Iako se još ne zna kada bi sezona mogla da se nastavi, ako se to uopšte desi, Adetokumbo veruje da će biti doneta najbolja odluka, a on će svakako za to vreme održavati formi.

- Lepo je provoditi vreme sa porodicom, ne dobijam mnogo prilika za to tokom sezone, ali znam da svima nedostaje košarka. Svima u timu to nedostaje -  rekao je Adetokumbo.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar