8°C

Beograd

Photo: youtube

Izvor: alo

SVAKA ČAST MOMCI: Bogdanović i Bjelica šalju ogromnu pomoć našem narodu u borbi protiv koronavirusa

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica će, uz Fondaciju "Ana i Vlade Divac", donirati medicinsku pomoć Srbiji.

Donacija će uključiti respiratore, medicinske maske i ostalu potrebnu opremu bolnicama i medicinskim ustanovama u Srbiji.

Ova pomoć će se koristiti u borbi protiv koronavirusa i protiv suzbijanja pandemije.

- Inspiracija su svi oni iz NBA i širom sveta, koji su vratili nadu ljudima koji su najteže pogođeni ovom krizom, zbog čega mi je bilo važno da podržim narod u Srbiji pružajući ove zalihe da bih spasao živote. Želim da se zahvalim hrabrim medicinskim radnicima koji svaki dan naporno rade na lečenju svih obolelih od koronavirusa. Znam da ćemo uskoro zajedno proći kroz ovo teško vreme -  rekao je Bogdan Bogdanović.

PROČITAJTE I OVO

POLJOPRIVREDNICI, VAŽNO! Pošta Srbije besplatno isporučuje seme za prolećnu setvu

Kakva je budućnost onlajn prodaje hrane?

Zaštitnik upozorio na nemogućnost obrazovanja romske dece

DANAS SU BLAGOVESTI: Žene, ovo nikako ne smete da uradite!

- Ponosan sam što doniram ove važne resurse za pomoć junačkim radnicima koji se bore protiv COVID-19 i da podržim pacijente kojima su neophodne te spasilačke potrepštine u Sribji. Zdravlje i bezbednost su glavni prioritet i čast nam je pružiti ruku pomoći - kaže Bjelica.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar