14°C

Beograd

Photo: instagram

Izvor: HappyBSC

POTRESNI OPROŠTAJ MILANA MAČVANA Dragi moji, ne mogu više... (FOTO)

Srpski košarkaš Milan Mačvan objavio je da je okončao igračku karijeru u 31. godini.

On se oprostio na svom instagram profilu...

- Dragi moji dosli smo do kraja igračkih dana,nažalost moja kolena ne mogu dalje,košarka mi je dala sve ali dao sam i ja njoj.Srce i hoće ali zdrav razum kaže da je kraj. Želeo bih da se zahvalim svima koji su imali uticaj na moju igračku karijeru,svim trenerima,saigračima i navijačima.Najveca moguca privilegija za jednog sportistu je da bude deo drzavnog tima i velikih klubova koji se bore za medalje i trofeje s toga sam zahvalan Hemofarmu, @maccabitlv @fcb_basketball @olimpiamilano1936 @gsbasketbol @alvark_tokyo i mom @partizanbc .Ostvario sam svoje decacke snove,sve ono sto mi je bilo bitno,osvajao trofeje i medalje,bio kapiten reprezentacije.Ostacu u kosarci sigurno jer je ona moj život ali u nekoj drugoj ulozi .Do sledećeg vidjenja !

Kako je najavio italijanski sportskinovinar Emilijano Karšija Milan Mačvan će preuzeti funkciju sportskog direktora Virtusa iz Bolonje.

Profesionalnu karijeru je počeo pre 13 godina u FMP-u, igrao je za Hemofarm i u dva navrata za Partizan. Nosio je dresove Makabija, Olimpije Milano, Galatasaraja i Bajerna. Sa Partizanom je osvojio titulu i Kup Srbije, a bio je i šampion Italije, Turske, Izraela i Nemačke. Sem NBA šampiona koji je brutalno pretukao demonstranta na ulici, pokazao pravo lice! (VIDEO)

Sa reprezentacijom Srbije je osvojio dva evropska (2009. i 2017) i jedno olimpijsko srebro (2016).

View this post on Instagram

Dragi moji dosli smo do kraja igračkih dana,nažalost moja kolena ne mogu dalje,košarka mi je dala sve ali dao sam i ja njoj.Srce i hoće ali zdrav razum kaže da je kraj. Želeo bih da se zahvalim svima koji su imali uticaj na moju igračku karijeru,svim trenerima,saigračima i navijačima.Najveca moguca privilegija za jednog sportistu je da bude deo drzavnog tima i velikih klubova koji se bore za medalje i trofeje s toga sam zahvalan Hemofarmu, @maccabitlv @fcb_basketball @olimpiamilano1936 @gsbasketbol @alvark_tokyo i mom @partizanbc .Ostvario sam svoje decacke snove,sve ono sto mi je bilo bitno,osvajao trofeje i medalje,bio kapiten reprezentacije.Ostacu u kosarci sigurno jer je ona moj život ali u nekoj drugoj ulozi .Do sledećeg vidjenja !

A post shared by Milan Macvan (@milanmacvan13) on

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar