3°C

Beograd

TRENER PARTIZANA O PREDSTOJEĆOJ UTAKMICI: Sutra od 18h dočekuju Crvenu Zvezdu!

Andrea Trinkijeri, trener Partizana, izjavio je da će Crvena zvezda biti rasterećenija u četvrtom meču finala Superlige.

U ponedeljak, 17. juna, igra se četvrta utakmica, u kojoj Partizan od 18 časova dočekuju Crvenu zvezdu.

Nakon poraza u trećoj utakmici i prednosti Crvene zvezde u finalnoj seriji, crno-beli imaju priliku da pred svojim navijačima izbore produžetak borbe za titulu šampiona Srbije.

Pred utakmicu broj četiri, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri, izjavio je:

- Sa par grešaka doveli smo sebe u situaciju da igramo utakmicu za ostanak u seriji. Ono što u takvoj poziciji donekle može da nas hrabri je to što smo i u prvoj, a posebno u trećoj utakmici, izgradili situaciju da budemo na korak do pobede. Nažalost, nedostajalo nam je ono o čemu sam već pričao: jedna lopta, jedna timska odbrana- poručio je Trinkijeri.

Italijanski stručnjak smatra da je Zvezda favorit u ponedeljak i da će njegovi izabranici morati da svoje greške svedu na minimum

- Zvezda će sutra biti rasterećenija od nas, što favorita uvek stavlja u lagodniju poziciju. Znamo da će biti jos teže, znamo da ćemo greške morati da smanjimo na minimum, znamo da ćemo morati da odigramo skoro savršenu utakmicu. Za to je prvenstveno neophodno da apsolutno svih 40 minuta budemo maksimalno koncentrisani na cilj, da nam fokus ni na sekund ne skrene sa zadataka. Od velike pomoći biće nam i podrška navijača, ovog puta svi kao jedan moramo da budemo ujedinjeni kako bismo izborili majstoricu. Igrači koje treniram imaju kvalitet, snagu, želju da pokažu da su bolji od rivala. I što je najvažnije, za Partizan i grobare ih veže ljubav, a ljubav kao što znate često čini čuda. Nadam se da će spoj te ljubavi i vrednog rada tokom svih ovih prethodnih meseci rezultirati pobedom, koja će nam omogućiti da pokušamo da napravimo čudo- završio je Trinkijeri.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar