Izvor: Arenasport.com
22.05.2023 u 11:01
0

ABA LIGA: PARTIZAN NA POPRAVNOM protiv „studenata“ iz Podgorice

Košarkaši Partizana Mozzart bet večeras od 20 časova dočekuju ekipu Studentskog centra u trećoj utakmici četvrtfinala AdmiralBet ABA lige. Nesuđeni učesnik Fajnal fora Evrolige baš se mučio protiv "studenata" iz Podgorice, uspeli su na suvi kvalitet i trojku Nanelija šest sekundi pre kraja da spreče senzaciju i sada se o svemu pitaju.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović je pred odlučujući meč rekao da se ciljevi kluba znaju i da se ništa nije promenilo, uprkos teškim utakmicama protiv rivala iz Podgorice.

Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prođe u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bi igrali ove utakmice u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo, bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra. Naravno, dočekujemo ih sa velikim respektom, ali i sa verom u sopstvene mogućnosti da ćemo odigrati bolje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča„, poručio je Obradović.

S obzirom na sve okolnosti, ipak se očekuje da crno-beli mnogo lakše dođu do polufinala gde ih očekuje serija mečeva do dve pobede protiv Cedevita Olimpije, koja je sa 2:1 eliminisala FMP. Drugi polufinalni okršaj Crvene zvezde Meridianbet i Budućnosti je već počeo, crveno-beli vode 1:0 i sutra od 20.00 časova gostuju u Podgorici.

NBA LIGA OBJAVILA SNIMAK! Amerika bruji o Jokićevoj braći, prozivali su holivudsku legendu! (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter