Izvor: Arenasport.com
26.03.2023 u 13:07
0

AdmiralBet ABA liga: Partizan u derbiju kola dočekuje Cedevita Olimpiju

Košarkaše Partizan Mozzart Beta posle velike, možda i najveće pobede u ovoj sezoni nad grčkim Olimpijakosom očekuje derbi 23. kola AdmiralBet ABA lige protiv Cedevita Olimpija u 19 časova

Pred ovaj duel, trener crno-belih, Željko Obradović, istakao je:

Okrećemo se onom što dolazi, a to je jako važna utakmica u nedelju protiv Cedevita Olimpije u ABA ligi. Tu nećemo moći da računamo na Lesora, kao i na još dve u ABA ligi. Rekao sam igračima sinoć da odmah idu kući na spavanje, da se dobro odmore i da se danas pripremimo kroz jedan trening za Olimpiju. Nama će svaka sledeća utakmica biti još bitnija. Videćemo dokle možemo da izdržimo. Imali smo odličnu utakmicu protiv Virtusa, pa smo zbog velike potrošnje odigrali slabije protiv Milana. Utakmica protiv Cedevita Olimpije nam je mnogo važna, možda i bitnija od svih koje dolaze„, istakao je Obradović.

Sa druge strane, u „dvostruku“ pobedu Cedevite nad Partizanom veruje Jogi Ferel, plejmejker sastava iz Ljubljane.

Partizan igra veoma napadačku košarku. Znamo da naši protivnici vole da trče, tako da je naš posao da zaustavimo njihovu igru u tranziciji. Pokušaćemo da upišemo pobedu u Beogradu, ali znamo da neće biti lako. Na tribinama će sigurno biti dosta navijača, tako da moramo da igramo energično i timski„, rekao je organizator igre Ferel uoči meča u Štark areni.

Danas će još na teren izaći i košarkaši Mege, koji od 12 sati dočekuju ekipi Splita. Duel između Crvene zvezde i Mornara koji je bio planiran danas za 17 časova odložen je na zahtev crveno-belih.

ABA liga, 23. kolo

Petak

Zadar – Igokea 67:68

Subota

Borac Mozzart – MZT 105:84
SC Derby – Budućnost 69:86

Nedelja

Mega Mis – Split 12.00 
Mornar – Crvena zvezda Meridianbet 17.00 
Partizan Mozzart Bet – Cedevita Olimpija 19.00 

Ponedeljak

Cibona – FMP Soccerbet 18.00

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter