Izvor: Mondo.rs
21.02.2023 u 09:37
0

AMERIČKI NOVINAR ŽESTOKO OPLEO PO JOKIĆU: Ako zaista mislite da je Jokić najbolji igrač u NBA imate veliki problem…

Nikola Jokić igra sezonu iz snova, ali postoje pojedinci u SAD koji smatraju da to nije dovoljno i tu su da omalovažavaju njegove kvalitete.

Tim Janisa Adetokunba pobedio je u Solt Lejk Sitiju ekipu Lebrona Džejmsa sa 184:175 u Ol-star utakmici NBA lige.

Glavna zvezda ovog Ol-star meča bio je Džejson Tejtum koji je proglašen za najkorisnijeg igrača utakmice.

Srpski košarkaš i centar Denvera Nikola Jokić bio je starter u Lebronovom timu, ali je kao i u prethodnim nastupima na Ol-star utakmici imao skroman učinak.

On je odigrao 20 minuta i upisao četiri poena, šest asistencija i pet skokova.

Međutim, to što je praktično bio 13. prase, i to što se nije trudio na utakmici superstarova, drugi su iskoristili da ospore njegov napad na MVP priznanje, treće uzastopno, piše „Mondo“.

Američki voditelj Džoš Rejnold iskoristio je ovaj trenutak da ga dobro potkači.

Vidite… Ol-star vikend je, tu smo da se zabavimo. Ali, ako gledate ovu utakmicu i zaista mislite da je Jokić najbolji igrač u NBA, imate veliki problem„, napisao je Rejnolds na Tviteru i cenzurisao prezime ‘Jokić’.

Kao i prethodnih godina, timovi su igrali u dobrotvorne svrhe, pa je tim Janis na kraju sakupio 700.000, a Tim Lebron 200.000 dolara.

Podsetimo, srpski košarkaš Nikola Jokić ove sezone u proseku beleži tripl-dabl: ima 24,7 poena, 11,4 skokova i 10,1 asistenciju, dok su njegovi Nagetsi trenutno prvoplasirani na Zapadu. Jedini „minus“ koji se stalno podvlači su odbrana, kao i činjenica da je dvostruki uzastopni MVP i da bi „treća nagrada bila previše“, ali se ignoriše da je ovo nagrada za sezonu – i da ne bi trebalo gledati „iza“.

Nikoli Jokiću ne prija status zvezde: „Svi te prepoznaju na ulici. Ne možeš da vodiš normalan život!“
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter