Izvor: Maxbetsport.rs
13.02.2023 u 16:24
0

Bivši čelnik kluba iz Humske Dragan Đurić „opleo“ po Partizanu

U klubu je sve trulo! Ne bi pomogli ni Kapelo, ni Murinjo… Šta čeka uprava?

Nikada Partizan nije od neke ekipe koja se bori za opstanak na svom terenu izgubio s 4:0. Jeste ga sredinom sedamdesetih godina prošlog veka Hajduk pobedio u Humskoj s 6:1, ali Splićani su bili deo “velike četvorke”. Zato je subotnji poraz od Mladosti GAT, koja je pretposlednja u Superligi, verovatno najramotniji poraz u istoriji crno-belih kad su utakmice na domaćem terenu u pitanju.

Navijače još bole obrazi od šamara koji su Novosađani “nalupali” njihovim miljenicima u 21. kolu. Ovaj poraz boli i bivšeg čelanika kluba iz Humske Dragana Đurića, koji je predsedničku funkciju obavljao od 2008. do 2014. godine.

„Desilo se ono čega smo se svi plašili. I nažalost, nije to ništa čudno s obzirom na to kako se godinama radi. Imamo jako loš tim, u klubu je sve trulo, počev od ljudi koji ga vode. Totalno rasulo, ide se u beznađe, a niko ništa ne preduzima. Propast je na pomolu i to me najviše boli, jer volim Partizan i uvek mu želim najbolje“ – kaže Đurić za Informer.

KOKEZA OŠTRO PO NEMANJI VIDIĆU: „Vidić koji ništa ne radi pet godina, a soli pamet svima“

Ne smatra Đurić da je problem u treneru, Gordanu Petriću.

„Mogu da dođu Kapelo ili Murinjo na klupu, ništa ne bi pomogli. Nije Petrić kriv. On ima pozitivnu energiju i puno dobrog je doneo, ali ne možeš da se boriš za trofeje bez kvalitetnih igrača. Zna se šta treba prvo da se menja. Očigledno je da ova uprava ne zna da radi posao, a ima nečiju podršku. Bez titule smo godinama, ne znam šta više čekaju. Svako ima svoje vreme, čim ne ide, treba da se skloniš i prepustiš to nekom drugom. Bitno je da se oni čvrsto drže za fotelje jer rade samo u svom interesu. Tuga je na kakve je grane pao Partizan, velikan sa najboljim navijačima na svetu“ – poručuje Đurić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter