Izvor: Mondo.rs
11.03.2023 u 20:23
0

BIVŠI NBA IGRAČ UHAPŠEN – TUKAO, DAVIO I KIDNAPOVAO DEVOJKU: Igrao godinama u najjačoj ligi sveta, sad mu preti zatvor!

Nekadašnji bek nekoliko NBA timova Entoni Morou uhapšen je jer je prema navodima optužbe pretukao svoju devojku.

Na dan kada je Dža Morant upao u nove neprilike i kada je uhvaćen kako sa pištoljem divlja u striptiz klubu u Denveru jedan nekadašnjii NBA igrač je uhapšen u Šarlotu jer je optužen za kidnapovanje i nasilje u porodici!  U pitanju je 37-godišnji Entoni Morou koji je optužen da je napao žensku osobu, da ju je davio, pretio joj i na kraju je kidnapovao! On je uhapšen 10. februara, a oko mesec dana kasnije podignuta je optužnica protiv njega.

Navodi se da je Morou „stezao rukama vrat žrtve“ i da je žrtva imala „tragove grebanja na desnoj strani vrata, posečenu usnu i tragove nasilja na čelu„. Dokumenti iz istrage takođe navode da je Morou nekoliko puta udarao ženu pesnicama u glavu. Posle svega oglasio se njegov advokat i porekao optužbe:

Entoni demantuje sve optužbe. On ima vere u pravosudni sistem i veruje da će se otkriti da nije kriv„, naveo je advokat u izjavi. Navodno je Morou bio u emotivnoj vezi sa napadnutom devojkom.

Morou je 2008. godine ušao u NBA ligu iako nije bio draftovan. Golden Stejt mu je dao ugovor i ostao je tu dve godine, pre nego što je prešao u Nju Džersi Netse gde je takođe ostao dve sezone. Potom je kratko bio u Atlanta Hoksima, Dalas Maveriksima i Nju Orleans Pelikansima a najveći trag ostavio je u Oklahoma siti Tanderu gde je bio tri godine. Poslednje NBA utakmice odigrao je 2017. godine u dresu Čikago Bulsa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter