Izvor: Informer.rs
26.05.2023 u 11:53
1

BOMBA! ZVEZDA nanišanila Tavaresa! REALOV GOROSTAS NA METI AKTUELNOG PRVAKA SRBIJE

Jedan od najboljih centara u Evropi Valter Edi Tavares u Madridu zarađuje dva miliona evra godišnje posle poreza, a crveno-beli mu nude 2,5 miliona evra, saznaju mediji.

Mali Kalemegdan se sprema za detonaciju! Aktuelni šampion Srbije u košarci Crvena zvezda želi da u svoje redove dovede jednog od najboljih centara u Evropi Valtera Tavaresa, saznaje Informer! Košarkaš sa Zelenortskih Ostrva bio je jedan od najzaslužnijih za to što je Real 11. put u istoriji osvojio Evroligu, što u četvrtfinalnoj seriji protiv Partizana, što sjajnim partijama na fajnal-foru protiv Barselone i Olimpijakosa.

Ističe mu ugovor

Tavaresu ugovor sa „kraljevskim klubom“ ističe narednog leta, a posle poreskih odbitaka on u Španiji zarađuje oko dva miliona evra. Uprava Reala u februaru je pokrenula razgovore sa njim oko produžetka saradnje, ali dve strane nisu našle zajednički jezik. To je pokušala da iskoristi Crvena zvezda, koja će dogodine imati veći budžet nego u aktuelnoj sezoni.

SVE ŠTO JE NJEGOVO VREDI: Još jedan Džordanov dres prodat na aukciji za veliki novac

Crveno-beli će mečeve, kao i Partizan, igrati u „Areni“, pa mogu da računaju i na povećanje prihoda od prodaje ulaznica. Sve to bi trebalo da bude ispraćeno adekvatnim pojačanjima za narednu sezonu, odnosno skupljim i jačim timom koji bi na raspolaganju trebalo da ima trener Duško Ivanović. Zbog toga je na Tavaresovu adresu stigla „nepristojna ponuda“ u iznosu od 2,5 miliona evra. Eventualni dolazak bivšeg košarkaša Atlante i Klivlenda bio bi najveća „bomba“ crveno-belih posle ovosezonskog dovođenja Fakunda Kampaca.

– KK Crvena zvezda će dogodine uložiti više novca u igrački kadar kako bi napala plasman u top-osam Evrolige, a možda i na fajnal-for. Valter Tavares je kontaktiran kao primarno pojačanje na poziciji centra i ponuđeno mu je više novca nego što dobija u Real Madridu. Povratne reakcije još nije bilo jer Tavaresa očekuje nova runda pregovora sa Realom – rekao je izvor Informera sa Malog Kalemegdana.
TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ/ nr


Reklame i filmovi

Valter Edi Tavares nije jedini centar sa kojim je finalista i branilac trofeja u ABA ligi kontaktirao. Želja crveno-belih bila je da u Beograd vrate Bobana Marjanovića, koji je dres tima sa Malog Kalemegdana nosio od 2013. do 2015. godine. Srpski gorostas trenutno nastupa za Hjuston, gde je ove sezone inkasirao 807.000 dolara. Njegova plata, dakle, ne bi predstavljala problem za budžet Crvene zvezde, ali je želja našeg košarkaša da ostane da živi u Americi.

Popularnom Bobiju „preko bare“ ide i bez košarke jer je popularan i već je snimio nekoliko filmova i unosnih reklama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BOMBA! ZVEZDA nanišanila Tavaresa! REALOV GOROSTAS NA METI AKTUELNOG PRVAKA SRBIJE”

  1. Треба продати тираж новина… Колико год да Звезда понуди, Реал ће подићи цену за који евро више.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter