Izvor: informer.rs
31.05.2023 u 14:47
0

CIRKUS KAKAV SVET VIDEO NIJE! Evo kada se završava ABA liga! Pauze između mečeva i po sedam dana!

Potpuno rasulo u kalendaru regionalnog košarkaškog takmičenja dovelo je do toga da bi finalna serija mogla da se završi krajem juna.

Da li ste znali da se majstorica polufinala ABA lige između Partizana i Cedevita Olimpije igra 6. juna, sedam dana posle druge utakmice u seriji, u kojoj je tim iz Ljubljane došao do izjednačenja?

Niste, ali ne brinite, nije ni Goran Grbović, bivši as crno-belih i direktor beogradske Arene u kojoj Partizan igra kao domaćin.

– Prvi put čujem tu informaciju od vas, kod mene u rasporedu stoji da se igra 5. juna. Ranije nije moglo zbog zauzetosti dvorane. Možda je moglo da se igra sada u četvrtak, 1. juna, a zašto nije, to je pitanje za ljude koji vode takmičenje. U mom rasporedu stoji da bi finale trebalo da počne 7. juna, a nije realno da se to dogodi pre 12. juna, možda čak i 14. juna jer moraju da vode računa i o terminu eventualne pete utakmice. Ovo sve pričamo uslovno, ukoliko Partizan izbaci Cedevita Olimpiju. U tom slučaju dolazimo do situacije da bi finale moglo da se igra do 27. juna, u slučaju da bude maksimalnih pet utakmica, a vrlo je moguć takav scenario – rekao je Grbović za medije.

Direktor najveće košarkaške dvorane u Srbiji smatra da je ABA liga kao organizacija na jako niskom nivou.

TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ nr


 I Cedeviti i Partizanu verovatno odgovara ovakva situacija, da imaju više vremena za pripremu. Bitna je utakmica i za jedne i za druge, možda čak i Cedevita Olimpiji ovo najviše pogoduje, to kažem bez ikakve navijačke pozadine. A ABA liga kao organizacija, to je na najnižem mogućem nivou. Ne znam šta drugo da kažem. Počeće nam košarkaška liga Srbije naredne sezone. To će biti presedan – istakao je Grbović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter