Izvor: Kurir
04.06.2023 u 10:17
0

„POKUŠALI SU DA NAM NAPRAVE ZAMKU“: ČOVIĆ OBJASNIO DA ĆE ZVEZDA IGRATI PO USLOVIMA KOJE JE POSTAVILA

Prvi čovek KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, govorio je o preklapanju termina finala ABA lige i Košarkaške lige Srbije.

Pošto je ABA liga objavila ternine utakmica finala regionalnog takmičenja, usledila je oštra reakcija Crvene zvezde, jer se termini poklapaju sa finalom Superlige KLS.

Zvezda je ranije jasno stavila do znanja da je domaće prvenstvo prioritet i da će ABA finale igrati tek po završetku finalne serije KLS, pa su mnogi pomislili da će odustati od borbe za titulu u regionalnom takmičenju.

NACIONALNI SPOMENICI „VEŠTICAMA“: Kampanja u 20 gradova HOLANDIJE

Ipak, Čović ističe da će Zvezda igrati u oba finala, ali pod uslovima koje je ranije postavila.

– Zvezda će da igra prvo u terminima koje je odredila srpska liga, a nakon toga će da igra ABA ligu. Ta zamka koju su pokušali da naprave, da 30 dana ne igramo ništa, o tome ćemo pričati u narednim danima. Hteli su da izgubimo formu, da se relaksiramo, da ne kažem i ugojimo… To ne može da prođe čak ni državnom projektu, a vi razmislite ko je državni projekat – rekao je Čović.

Podsetimo, ABA liga je u subotu objavila da će finalna serija tog takmičenja biti na programu od 12. do 22. juna, što bi značilo da će crveno-beli igrati dva finala istovremeno, pošto finalna serija domaće Superlige počinje 10. ili 12. juna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter