Izvor: Alo.rs
20.02.2023 u 14:15
0

Da li je spreman otkaz za Radonjića? Najbolji igrač „zelenih“ okrenuo mu leđa..

Panatinaikos nije uspeo da stigne do trofeja u Kupu, a finale je obeležio jedan veliki skandal

Najbolji igrač „zelenih“ ove sezone nije bio zadovoljan nekim stvarima na terenu i odlučio je da se ogluši na Radonjićevu naredbu, što su snimile i televizijske kamere. Ipak, Radonjić posle toga nije pravio problem, nije čak ni podigao glas na Amerikanca, nego je samo izabrao drugo rešenje sa klupe.

Dvejn Bejkon nije želeo da uđe u igru u samoj završnici meča protiv Olimpijakosa.

Prethodno je u grčkoj javnosti bilo i mnogo kritika na račun izbora stranaca za Kup Grčke, pošto je Meta Tomasa izostavio, dok je šansu dobio Nejt Volters, njegov miljenik, koga već predugo muče povrede i nije „onaj stari“ iz Zvezde.

Sve u svemu čini se da se boravak Dejana Radonjića u Atini bliži kraju pošto nije uspeo da ih „podigne“ nakon užasne prethodne sezone. Pojačanja koja je dobio nisu se uklopila, sve vreme je bio pod velikim pritiskom…

„Zeleni“ su spremni da uruče otkaz treneru i to će se dogoditi.

Međutim, iako je odluka navodno već donesena, izaći iz ugovora nije jednostavno.

Nekadašnji trener Zvezde želi da mu se isplati plata po postojećem ugovoru, za ostatak ove i za narednu sezonu.

S druge strane, Zeleni su spremni da plate tekuću sezonu u celosti, ali samo deo ugovora za sezonu 2023/24. Ocenjuje se da bi trebalo da plate Radonjiću oko 1.2 miliona evra.

Očekuje se rasplet situacije možda već i u toku današnjeg dana.

Košarkaši Srbije počeli pripreme za mečeve sa Grčkom i Velikom Britanijom
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter