Izvor: Kurir.rs
30.07.2020 u 22:18
0

DE LAURENTIS ZABRINUT: ZAŠTO NE IGRAMO U LISABONU

Predsednik fudbalskog kluba Napoli Aurelio de Laurentis izrazio je danas zabrinutost zbog puta svog kluba u Barselonu na revanš meč osmine finala Lige šampiopna zbog porasta broja slučajeva korona virusa u Španiji.

Utakmica Barselona – Napoli zakazana je za 8. avgust. Prvi meč završen je 1:1, a pobednik će se plasirati u četvrtfinale koje će se igrati u Lisabonu.

– Ako su odlučili da završnicu Lige šampiona igraju u Lisabonu, a Lige Evropa u Nemačkoj, pa mislim da možemo ovaj meč da odigramo u Portugalu ili Nemačkoj – rekao je De Laurentis.

PROČITAJTE JOŠ…

KAMPACO SE PAKUJE ZA NBA Micić novi „kraljević“

Danas je VELIKI PRAZNIK: Evo ŠTA nikako NE SMETE da radite!

MATERIJAL SU NOSILI NA LEĐIMA: Na steni, u pećini nalazi se isposnica Svetog Save

– Ne razumem zašto mora da ostane u gradu u kojem je kritična situacija – dodao je on.

Mediji su ranije preneli da je Evropska fudbalska unija (Uefa) kontaktirala nadležne u Kataloniji oko zdravstvene situacije kako bi se osigurala bezbednost svih učesnika.

Direktor javnog zdravstva Katalonije Žozep Argimon je rekao da su regionalni zdravstveni zvaničnici odgovorili na pismo Uefa.

– Odgovorili smo da je Barselona sigurno mesto, ništa više. Ovo je pitanje koje Uefa postavlja svim gradovima u kojima se igraju utakmice tako da sam iznenadjen ovom bukom koja se digla – rekao je on.

Stadioni Gimaraeša i Porta u Portugalu su spremni da preuzmu organizaciju te utakmice ako bude potrebno, ali španski mediji naveli su da se očekuje da će utakmica ipak biti odigrana u Barseloni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter