Izvor: Tanjug.rs
25.02.2023 u 14:11
0

Direktor Evrolige Maršal Glikman: Beograd je KOŠARKAŠKI CENTAR

Utakmica KK Partizan mnogo je pomogao sinu direktora Evrolige

Direktor Evrolige Maršal Glikman izjavio je danas da je košarka u Beogradu primer da ne mora svaka oduka da se zasniva na novcu, prenosi Mocartsport.

„Verujte mi kada kažem, najviše slušam svog sina koji ima 22 godine i vidim šta ga zanima. Imao je poteškoća da prati Evroligu jer je navikao na NBA, ali onda sam ga odveo u Beograd na utakmicu Partizana. Posle toga je sve bilo jasno. Sada Evroligu prati svake nedelje. Imamo svetlu budućnost, posebno u državama kao što su Nemačka, Francuska i Engleska. Želimo da vidimo nastavak rasta u Italiji. Jednostavno, postoji mnogo toga dobrog u Parizu, Londonu, Milanu i Berlinu“, izjavio je Glikman.

Osvrnuo se direktor Evrolige i na saradnju sa Dejanom Bodirogom.

„Dejan je sjajan. Upoznao sam ga dok je još igrao za Barselonu sa Šarasom, a Pešić je bio trener. Bio je neverovatan kao igrač, kao Leri Bird. Sve je mogao na terenu. Baš je kul raditi sa njim. On dolazi sa Balkana, a to donosi određeni mentalitet i ima zanimljiv pogled na stvar. Kada sam dolazio ovde, bio sam mišljenja da nema puno ljudi u Beogradu, a on je odmah skočio rekao mi je sačekaj, idi tamo i vidi. Naterao me je odmah posle Božića da sednem na avion i odem u Beograd. Sjajno smo se proveli u Srbiji. Imao sam priliku da osetim šta je to Beograd, i video sam na primeru Beograda da ne mora svaka odluka da bude vezana samo za pare. Beograd je košarkaški centar i to globalni centar. Možda na nivou Njujorka, svi u gradu obožavaju košarku. Stvarno sam se oduševio“, zaključio je Glikman.

JUBILEJ! Bogdanović se učlanio u „KLUB 5000“! Ovo je bitna pobeda za „jastrebove“ koja dolazi posle dva uzastopna poraza
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter