Izvor: BSC HAPPY
11.05.2023 u 08:19
0

DOČEK KOŠARKAŠA PARTIZANA: Pesma navijača, suze Lesora i poruka da se osvoji AdmiralBet Aba liga

Navijači Partizana napravili su doček košarkašima crno-belih po povratku iz Madrida, gde su igrači trenera Željka Obradovića prokockali 18 poena prednosti u trećeoj četvrtini i porazom od Real Madrida 94:98 propustili priliku da se plasiraju na Fajnal for Evrolige.

Nadali su se i prvotimci i pristalice Partizana da će ovaj doček izgledati drugačije, jer igrom u prvih 25 minuta u prestonici Španije to su i zaslužili, ali sve dobro urađeno je srušeno u poslednjih 15 minuta. Real je počeo da pogađa sve što je šutnuo, crno-beli su izgubili samopouzdanje i epilog je takav kakav jeste.

Ipak, navijači su u pored lošeg rezultata iz Madrida odlučili da u ranim jutarnjim časovima dođu na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ i pruže podršku svojim ljubimcima, koji su bili vidno utučeni. Toliko da su oči Matijasa Lesora, koji je ove sezone izgradio poseban odnos sa pristalicama kluba, bile pune suza.

Okupljeni su pevali dobro poznatu pesmu „i kada ne budeš prvi ti…“, igrači su ih pozdravili aplauzom, a onda su navijači poručili prvotmcima: „Hoćemo pobedu, pobedu u derbiju“, jasno aludirajući da žele osvajanje AdmiralBet Aba lige, gde će se o trofeju, gotovo izvesno, odlučivati kroz mečeve sa Crvenom zvezdom.

ŽELJKO OBRADOVIĆ NAKON PORAZA: Evroligi je potreban klub kao što je Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter